Kom og besøg os i butikken på Nørregade 54, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Estates Fine Spirits

null

Origenes

- Med mange års erfaring i bagagen samt et ønske om at skabe en rom ”helt uden kompromis” har Don Pancho præsenteret verden for Origenes.

null

La Maison du Rhum

- Samlingen af La Maison du Rhum, bringer destillerier blandt de mest berømte rom-lande sammen, samlingen består af ekstraordinære flasker fra hele verden.

null

Månedens Rum til ALTID under Kr. 300.-

- Embargo Añejo Esplendido.
Sammensat af rom fra Guatemala, Trinidad og Tobago, Martinique og Cuba.

null

Distillerie de Savanna

- Anmelderrost single cask rom fra Plantation Rum og Distillerie Rhum Savanna på den lille ø Réunion.

null

Don Pancho

- Don Pancho har arbejdet på destillerier verden over, der står bag nogle af verdens mest kendte rombrands.

null

Papas Pilar

- Intricately flavorful, light sweetness mixed with hints of bourbon and oak. Full viscosity lends to a mouthfeel full of almond, pecan, and dried apricots.

null

The Real Mc Coy

- The Real McCoy rommen er fra Foursquare Distillery, der har udviklet en klassisk Barbados-rom, som overholder McCoy's idé om aldrig at ”forfalske” rommen ved at tilsætte sukker, karamelfarve eller smagsstoffer.

null

Malteco

- Lageret i Guatemalas højland og den er sød og kompleks, som en god rom skal være!

null

Worthy Park

- Single Cane Estate Rums Worthy Park fra Jamaica får klart en anbefaling herfra - specielt når prisen er taget i betragtning!

null

Hampden Estate

- Er verdenskendt for deres unikke stil, og her får vi endnu et eksempel på en fantastisk rom.

null

Bumbu

- Har vundet et hav af priser - senest 3-dobbelt guld ved Los Angeles International Spirit Competition.

null

Cane Island

- Cane Island Rum offers an authentic range of aged rums from selected Caribbean countries.

null

Rhum J.M

- Rhum J.M fremstilles af frisk sukkerrørsjuice og det reneste kildevand fra Mount Pelée.
Mærket er blandt de ypperste indenfor landbrugsrom og har vundet et væld af priser ved diverse rom-kåringer!

null

Embargo Añejo Esplendido.

- Sammensat af rom fra Guatemala, Trinidad og Tobago, Martinique og Cuba.

null

RON ABUELO

- En gennemgående sød rom-serie, som dog allerede fra 7-års udgaven indeholder også en god kompleksitet, der balancerer sødmen på en behagelig måde. Kåret som Bedste rom ved Golden Rum Barrel Awards.

null

A.H Riise

- Denne eksklusive Rom serie er skabt som en hyldest til én af de mest markante og entreprenante Danskere, Apoteker og Etatsråd A.H. Riise, som var bosat og virkede på de tidligere Dansk Vestindiske Øer i perioden 1838 til 1878.

null

ALTA GAMA

- Ærlig rom fra Guyana Tanken bag Alta Gama Rum bygger på ærlighed, forståelse og uddannelse indenfor romkategorien.

null

CARONI

- Det er nogle ganske unikke dråber fra det lukkede destilleri Caroni, ... Sjældent har caroni-rom været så smooth og let tilgængeligt som dette.

null

La Rhumerie de Chamarel

- En ganske ung romproducent som startede i 2008. Det er et af de eneste destillerier på Mauritius som benytter sig af egne sukkerrør.

null

dIPLOMATICO

- Just outstanding... Carefully crafted sipping rums from Venezuela, recognized as one of the finest brands in the world!

null

GLENCAIRN

- Er udviklet af whisky eksperter med henblik på at skabe det helt perfekte whiskyglas, så alle der nyder en god ``dram`` kan få det optimale ud af deres spiritus.

null

Kaniché Double Wood XO Artisanal Rum

- For at opnå en optimal finesse, er denne specielle rom blevet lagret i et bourbon-fad og har endvidere trukket i et gammel brandy-fad!

null

Liverpool rUM

- Selvfølgelig skal en Liverpool fan forhandler denne fantastisk rum! Destilleret på melasse fra Trinidad. Rommen er lagret på ex. bourbonfade i 16 år. You´ll Never Walk Alone!

Et Univers af Rom!

Er du, lige som os hos Estate Wine, helt vild med rom? Så er denne side lige noget for dig.

På denne side kan du nemlig finde et univers af rom. Vi har en stor passion for rom, og vi vil rigtig gerne dele den med jer.

Så velkommen paa Apotheket!

null

Copenhagen Distillery

- Drengene på Amager er virkelig nogle kreative fyre! Der leges med alle smagsvarianter, alle cocktail typer og mange forskellige spiritusser.

null

Knaplund Destillery

- På Knaplund laver noget som får folk til at smile, sænke skulderne og blive lidt gladere.``

null

Absurt Tonic Haven

- Unique tonic inspired and extracted from Nordic bitter roots and herbs.

null

Radius Distillery

- ``Pas på, man kan godt blive afhængig af deres fantastiske gin ``

null

Skagen Gin

- Et rigtig godt eksempel på, at man ikke umiddelbart behøver at etablere sit eget destilleri for at udleve drømmen om at lave en lokal gin.

null

Nyborg Distillery

- Alle 3 ginner er lavet med inspiration fra området omkring destilleriet – tang, sandurt, hyldeblomst og violer, er nogle af de ingredienser, Master Destiller Kim Møller Elshøj bruger i disse alt andet end klassiske ginner.

null

Njord Gin

- Helt fantastiske gin fra danske Njord Gin, som har produktion i Jyllands hovedstad Århus.

null

Tranquebar

- En af vores mange spændende gin, med en historisk baggrund fra dengang Tranquebar var en dansk koloni. Perfekt gave til ham der elsker historie og gin.

null

COPENHAGEN GIN

- Copenhagen Dry Gin er en såkaldt single botanical gin, der oven i købet er verdens eneste honningbaserede gin. Det er højst usædvanligt, aldeles interessant og utrolig udfordrende.

null

FINLAND helsinki puolukka

- Vores brødre i nord er et godt bekendtskab, når det gælder gin. For finsk gin er virkelig i verdensklasse.

null

GINSCAPE

- Ginscape er den nye dreng i klassen og har netop meldt sig på banen, som et af sommerens rigtig gode bud på en fænomenal gin-&-tonic gin.

null

København Klassisk Gin

- København Klassisk Gin byder på et af verdens højeste indhold af enebær og smager, som en klassisk, original gin skal smage. Den raffinerede small batch-gin er en moderne variation over det klassiske tema med noter af
citrus og lakridsrod.

null

Copenhagen Sodas 5 cent

- A collaboration between veterans in the Danish spirits & cocktailscene. Altenburg, owner of Gilt, created a tonic together with Hammer.

null

null

Bergslagens Organic Gin

- Fra Norge kommer denne Organic Distilled Gin fra destilleriet Bergenslagens. Bergslagens Økologiske Gin er en håndlavet gin, der kun bliver produceret i en meget lille skala. Bergslagens byder på en sød og krydret citrusaroma, der kommer fra tyttebær, korianderfrø, enebær og citronskal.

null

Oslo Gin

- Oslo Gin er en hyldest til verdens mindste hovedstad omgivet af fjorde og skove. Konger og knægte lever side om side, sporvogne hamrer gennem bybilledet, og duerne kurrer i parkerne. Oslo bringer fred og harmoni, med fiskerbåde der ankommer i havnen hver morgen.

null

Arctic Blue

- Arctic Blue Gin byder på det dyrebare og flygtige øjeblik af morgendis i Finlands uberørte skove. Det korte tidsrum, hvor de delikate dufte af fugtige, arktiske, vilde blåbærbuske og grannåle spiller sammen i perfekt harmoni.

null

VIDDA

-A Norwegian take on a traditional gin profile, using homegrown botanicals to bring that piny, forest fresh feel.

null

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Hos Estate Wine paa Apotheket er vi meget privilegerede, når det kommer til at smage nye ginner. Vi har i vores tid smagt mange – rigtig mange – og som det ser ud lige nu, så stopper det ikke foreløbig med introduktionen af nye varianter. Vi bliver ofte spurgt, hvordan vi i Danmark egentlig klarer os i forhold til de udenlandske – om vi overhovedet kan være med, når store producenter og kendte destilleriområder folder sig ud. Til det må vi bare sige JA!!!

Så velkommen paa Apotheket!

Gin Regards – Team Estate 

null

Edinburgh Gin

- Edinburgh Gin bringer et strejf af havet til dit barskab. Det er en delikat og afbalanceret gin med et hav af urter fra havet og kysten.

null

Plymouth Gin

- En unik, beskyttet gin stil der har sin oprindelse fra byen Plymouth, Sydvestengland, Intense sødlige enebær toner i duften.

null

RHUBARB TRIANGLE

- Lækker gin med rabarber twist. Rhubarb Triangle Gin er produceret af That boutiquy-y gin company i England.

null

KEW Organic

- Med Kew Organic Gin får du en økologisk gin af højeste klasse. Med ingredienser fra den royale engelske have, Kew Garden, får du en skøn økologisk gin.

null

Geranium

- Danske Geranium Gin var blandt de første ginmærker, der tilbage i 2009 indvarslede en ny æra for gin. Med sin markante florale profil og sin runde og bløde smag er den et sikkert bud på G'et til din næste G&T.

null

Highland Red Door

- Med et udvalg af urter inspireret af Skotlands bjerge, dale og savtakkede kyster, er Red Door præcis den slags gin, man kunne forvente fra håndværksdestilleriet, Benromach.

null

Garden Swift

- A stunning English gin from the Capreolus distillery in the Cotswolds.

null

EDEN MILL LOVE

- LOVE! En pink gin fra Eden Mill præsenteret i en flot keramikflaske. Ved hjælp af rosenfarvet botanicals, herunder rosenblad, hibiscus, hindbærblad og rabarber, er dette en ekstra blomstret gin med søde vanilje noter.

null

ADNAMS

- The World's Best! Gin Trophy Winner at the International Wine & Spirit Competition. This aromatic gin is infused with six botanicals creating classic notes of juniper alongside sweet orange and hibiscus.

null

ARBIKIE AK

- Smag den fantastiske Single-Estate Arbikie AK Gin, som er destilleret med frisk honning. Smagen er mild, sødlig og dejlig. Perfekt i en G&T!

null

BATHTUB

- Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin som kun bliver produceret i meget små mængder.

null

BOATYARD

- oatyard Double Gin har en anderledes fremstillingsproces end andre typer gin. Efter den første destillering, filtreres det færdige destillat igennem endnu en omgang enebær.
Dette giver en ekstra kraftig enebærduft og smag, som mange rigtigt godt kan li'.

null

Rokeby's Half Crown

- En utroligt flot ginsmag til en meget fornuftig pris. Smagen er elegant, mineralsk, sprød med fine toner af frisk frugt og enebær.

null

FOXDENTON

- Kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton Estate.Er især kendt for deres arbejde med frugt-gins.

null

Marylebone

- Marylebone er en klassisk London dry gin, som er produceret i London og primært solgt i Marylebone distriktet. En delikat og kompleks gin, fyldt med blomstrende toner, der ledsages af en smag med enebær, sød citrus og grapefrugt, som efterfølges af intense blomster og citrus noter, og ender ud i en eftersmag af kassiakanel, nelliker og lakrids.

null

hepple

- Hepple Gin er en nyskabende gin fra det nordlige England. Frisk og fyldig gin med fokus på enebær og citrusfrugt.

null

MINUS 33

- Skal du have en mild gin? Tabe dig? Eller holde igen med alkoholen? Så er Minus 33 perfekt for dig!

null

HAMMER OLD ENGLISH

- Det er skaberen bag den kendte Geranium Gin, Henrik Hammer, som har introduceret Old English Gin. Henrik Hammers idé med denne Gin er at ramme den klassiske og gamle stil.

null

liverpool gin

- Liverpool Gin er et håndlavet og økologisk produkt som kun er fremstillet i et meget begrænset antal. YNWA

null

PINKSTER

- En alsidig premium gin, der er produceret med friske engelske hindbær. Den er lækker med hints af frugt og en exceptionel blød finish.

null

STRATHEARN

- Fra Skotlands mindste whiskydestilleri har vi fundet Strathearn Juniper Gin. En dobbelt-destilleret enebærdomineret gin, som er fantastisk i en G&T.

null

WHITNEY NEILL

- En exceptionel gin, der er inspireret af Afrikas skønhed og mystik, men fremstillet efter de bedste britiske håndværkstraditioner.

null

SOUTHBANK LONDON DRY

- South Bank London Dry Gin giver dig god valuta for dine penge. Smagen er traditionel, enkel og fremstillet med henblik på drinks.

null

HOUSE OF ELRIK

- Få den unikke House of Elrick Gin her! Håndplukkede skotske botanicals og vand fra Loch Ness søen giver dig en unik skotsk premium gin.

null

BRECON

- Tidligere blevet tildelt ``Best in Class`` på International Wines & Spirits Competition og er bestemt en af de fineste gins i verden!

null

SACRED

- Sacred Organic Gin er Sacred Spirits certificerede økologiske gin. Gin'en er lavet på en blanding af 12 forskellige urter.

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen på Apotheket!

null

Dutch Courage

- Er en klassisk hollandsk gin fra destilleri-byen Zuidam. Du får stor kvalitet og smag i en smuk flaske!

null

OMG

- Sig Oh My Gin til OMG gin. En no bullshit gin, som bare leverer. 16 Botanicals og masser af kærlighed giver en harmonisk og mild smag til næsten ingen penge!

null

BY THE DUTCH

- By the Dutch has announced the launch of a new addition to their range of products with “By the Dutch” Dry Gin. This is a small-batch distilled Dry Gin with 8 botanicals, representing the true Dutch heritage.

null

Blind Tiger

- Deluxe Distillery har base i Belgien og er statet i 2014. Stir ``Blind Tiger`` i øjet, og du vil brøle efter mere! Blind Tiger Piper Cubeba er en smuk, stærk og krydret ...

null

The Illusionist

- The Illusionist Dry Gin is something you have never seen before: gin that changes its colour when you add tonic water. Secure your bottle now from our store!

null

Citadelle

- I ginens verden er den prisvindende franske Citadelle Gin, absolut værd at ligge mærke til.

null

Xoriguer Mahon

- En kult gin fra Mahon i Menorca, Xoriguer er en af de eneste gins i verden der har den geografisk betegnelse.

null

GINSUL

- I Gin Sul får du en lækker ``Small batch`` Gin fra Tyskland. Gin Sul bliver på dagligt basis produceres i ganske små mængder!

null

MOLETTO

-FREMRAGENDE italienske gin, som har en fantastisk smag fra italienske tomater. Sammenspillet mellem enebær og tomat er gennemført.

null

Schwarzwald - MONKEY 47

- Opnår sin unikke smag fra intet mindre end 47 forskellige håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser.

null

FILLIERS

- Et af verdens ældste spiritusbrands. Familien kan spore sin spiritushistorie tilbage til slutningen af 1700-tallet, og i lang tid lavede man genever på familiens gårddestilleri.

null

SEARS Cutting Edge

- Bløde, friske blomsteragtige noter af bergamot (citrusfrugt), udfolder sig med stærk enebær og overrasker sanserne.

null

SORGIN SMALL bATCH

- Sorgin (det baskiske ord for heks) er den første spiritus, der sælges af de kendte vinmagere Sabine Jaren og François Lurton. De er kendte for at producere vin og ejer vinmarker i flere lande.

null

WIEN

- Wien Gin kombinerer alle Wiens karakteristika: det spøgefulde/ legesyge, det elegante/yndefulde, det livlige, det selvsikre og det traditionelle!

null

PINK PEPPER

- Prøv den franske prisbelønnede Pink Pepper Gin, der har vundet dobbeltguld i 2017. Med skønne noter fra rosenpeber og sødme fra vanilje.

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen på Apotheket!

null

Inverroche

- Elegant, sprøde og komplekse gin lavet af en smagfuld blanding af afrikanske og traditionelle botaniske planter.

null

Etsu Hokkaido Gin

- All the way from Japan's Hokkaido island comes Etsu Gin! This fantastically floral expression features a selection of botanical from Japan, including tea leaves ...

null

Absurt

- Unique tonic inspired and extracted from Nordic bitter roots and herbs. ABOUT. The ABSURT Story. It's all about the tonic. So it's all about the tonic.

null

By The Dutch Bitter

-“By the Dutch” Bitters were added to our range of products in early 2016. They support Old Genever, Gin and Batavia Arrack in the preparation of cocktails.

null

Accessories

- Spørg gerne… Vi kan skaffe næsten ”altid” det som du søger!

null

Double Dutch

- Fantastisk Tonics fra Double Dutch.

Vi har ALLE Double Dutch Tonics på lager.

null

Fat Dane

- Is a Copenhagen-based soft drink brand that produces organic sodas, tonic water and infused sparkling water.

null

Swiss Mountain

- Skal Opleves! FRESH FROM THE SWISS ALPS ...

null

FEVERTREE

- Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet.

null

lamb & watts

-En skøn serie af økologiske tonics, hvor sødemidlet er agavesirup.

null

rASMUS bOND

- Som gin og anden spiritus bliver mere og mere kompleks, opstår behovet for mere komplekse mixere. Det er her, Erasmus Bond Botanisk Tonic kommer i spil.

null

FEVERTREE

- Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

null

gOLDBERG

- Så kom Goldberg's luksus sodavand endelig til Holstebro! Premium mixer til cocktails, som er værdig til selv de bedste cocktailbarer i DK.

null

Francis Hartridge´s Celebrated

- Hartridges is a family run soft drinks company established in 1882 by Francis Hartridge and continues to flourish today.

null

franklin & sons ltd

- Her får du en prisbelønnet Tonic Water, som ved hjælp af brussende Staffordshire kildevand, kinabark-ekstrakt fra Ecuador og naturlig britisk sukker ...

null

mosters

- MOSTERS er en helt unik saft serie, IKKE tilsat sukker. Det er en smagsoplevelse for enhver, og en god tørstslukker.

null

Himmelstund

- Himmelstund æblecider er en frisk og sød alkoholfri æblecider!

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen på Apotheket!

null

The Stork Club Whiskey

- Lavet på Rug og ældet på gamle Bourbon fade og hvidvins fade.
Straight Rye har en ungdommelig karakter som giver den charme sammen med vanilje, karamel og chokolade med
noter af krydret rug.

null

Benromach

- Benromach anses overvejende for at have forbedret sin kvalitet siden de skiftede ejerskab, så dette er bestemt noget der skal smages!

null

Stauning Whisky

- Stauning Whisky er det vel nok lige nu mest kendte danske destilleri i Danmark. Grundlagt i 2005 af ni danske whiskyentusiaster, der havde en fælles drøm om at lave kvalitets whisky i Danmark. Stauning Whisky har fået flot omtale siden de første frigivelser. Blandt andet har Jim Murray, der skriver The Whisky Bible, besøgt destilleriet i Stauning, og rost Stauning Whisky til skyerne! Stauning Peated fik blandt andet 94 point og modtog ``Whisky Boble Liquid Gold Award`` i Whisky Bible 2013.

null

Ardor Isle of Fiona

- Blandt whiskys byggesten vil vand, byg og gær vil altid komme efter ildhu og trangen til at skabe – for Isle of Fionia Single malt whisky er et eventyr, der aldrig ender.
Gennem leg, eksperimenter, og vores evne til at gøre idéer til virkelighed, stræber vi uophørligt efter at skubbe grænserne for hvor sanselig en whisky kan blive.

null

Wemyss Malts

- Wemyss Malts are Scottish family whisky makers who produce quality, small batch releases of Scotch malt whiskies, including blended malts and Single cask ...

null

Zuidam Millstone

- En hollandsk ”Single Rye” whisky. ... Efter 10 års opslidende arbejde havde Zuidam opdyrket et ry for at være Hollands fineste ...

null

Compass Box

- Between Hedonism, our Malt Whisky Collection, the Great King Street family and our Limited Edition releases, we cover the full spectrum of flavours Scotch whisky offers - from light, delicate and elegant to big, smoky and peaty. From whiskies for everyday enjoyment to rare old whiskies for the passionate enthusiast. Explore each range below to find the whisky for you - whatever style you appreciate, however you like to enjoy it.

null

Ledaig Distillery Isle of Mull

- Ud for Skotlands berømte maleriske vestkyst, omgivet af havgus, storm og tåger fra Atlanterhavet, ligger der en ø af enestående skønhed – Isle of Mull

null

Helsinki Whiskey

- All of our whiskey is made from local Finnish grains, pure Finnish water and heaps of love. Stay tuned for future releases!

null

ardberg

- For over 200 years, Ardbeg has been made on the small, remote Scottish Isle of Islay. Some people travel to Ardbeg along the winding road from Port Ellen.

null

Benromach

-

null

CONNOIDSEURS CHOICE

null

ELEMENTS OF ISLAY

null

GLENCADAM

null

GORDON MACPHAIL

null

KOVAL

null

SMALL BATCH DESTILLERS

null

PENDERYN

null

NIKKA

null

PAUL JOHN

null

GOUDEN CAROLUS

null

HIGHLAND PARK

null

KNAPOGUE

null

KAVALAN

null

LOST DISTILLERY

På denne side får du det fulde overblik over hvilke whiskyer du kan forvente at finde hos Team Estate.

Vi er stolte over at præsentere et udvalg af fremragende whisky i vores fantastisk butik.

Vores udvalg kommer fra hele verden, herunder alle de største whisky nationer i som Skotland, Irland, USA og ikke mindst Japan, så der er uden tvivl noget for enhver smag.  Whisky er en drik der brygges på naturen og derfor spiller miljøet i et givent land en stor rolle for hvordan den endelige whisky kommer til at smage.

Hos Estate Wine har vi alle typer whisky. Hvis du ikke lige kan finde den flaske, du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så hjælper vi dig gerne.

Kontakt os gerne på estatewine@mail.dk hvis du ikke kan finde dine yndlingsflasker.

null

PIERRE FERRAND

- Hos Pierre Ferrand er tålmodighed nøgleordet i produktionen af Cognac. For der er ingen genvej, når man vil lave en god cognac.
Pierre Ferrand Cognac har gennem de seneste år høstet utrolig mange priser og medaljer. F.eks. fik 4 af varianterne guld medalje i 2009 og Selection des Anges fik 94 point hos Wineenthusiast.com, som gav Pierre Ferrand en andenplads på top-50 listen for 2010.

null

claude chatelier

- Claude Chatelier er virkelig value-for-money og har gennem deres høje kvalitet vundet flere internationele priser for deres flotte cognac’er.

null

Calvados Berneroy

- Beliggende i hjertet af Pays d’Auge-regionen i det nordlige Frankrig. Siden sin oprettelse i midten af det 20. århundrede, har Berneroy Calvados opnået anerkendelse som en høj kvalitet Calvados og som en af de førende mærker inden for denne kategori.

null

calvados Coquerel

- Domaine du Coquerel blev grundlagt af René Gilbert i 1937 og er beliggende i Milly i hjertet af de tre regioner: Normandiet, Bretagne og Maine. Der går ca. 6 kilo æbler til 70 cl Calvados Coquerel Fine.

null

bas-armagnac darroy

- I Armagnacs dybe kældre gemmer Frankrigs historie sig og der er det muligt at finde årgange fra Pariserkommunens spæde start eller fra ...

null

glencairn

- Verdens Bedste Nosing & Tasting Crystal Glass!

null

SMALL BATCH DiSTILLERS brandy

- ”At skabe whisky og brandyoplevelser der holder, og gør hver enkelt whisky og brandy til en unik oplevelse”
Small Batch Distillers er et mikrodestilleri beliggende i Hjerm 7 km nord for Holstebro, hvor vi har produceret dansk whisky siden 2014.
Firmaet blev grundlagt med ideen om at lave special fremstillet whisky.
Efter et par år med whisky produktion, fik vi lyst til at prøve kræfter med fremstillingen af Brandy, der nu en del af vores sortiment..

Indsæt tekst