Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Estates Fine Spirits

Velkommen til Estates Fine Spirits!

Vores idé hos Estate paa Apotheket er at få introduceret nye håndværksmæssige sjældenheder.

Whisky, Gin, Cognac & Rum og meget mere fra mindre destillerier, prisvindende uafhængige aftappere, samt fra spiritus entusiaster verdenen over.

Husk at vi paa Apotheket, vil så gerne skaffe din vare hjemme til dig.

 Service with a Smile… Everytime!

null

The Real Mc Coy

- The Real McCoy rommen er fra Foursquare Distillery, der har udviklet en klassisk Barbados-rom, som overholder McCoy's idé om aldrig at ”forfalske” rommen ved at tilsætte sukker, karamelfarve eller smagsstoffer.

null

A.H Riise

- Denne eksklusive Rom serie er skabt som en hyldest til én af de mest markante og entreprenante Danskere, Apoteker og Etatsråd A.H. Riise, som var bosat og virkede på de tidligere Dansk Vestindiske Øer i perioden 1838 til 1878.

null

BY THE DUTCH

- Fyldige, dybe og langvarige smagsnoter. Den har en tør og krydret smag af egetræ med et mildt hint af sødme.

null

CARONI

- Det er nogle ganske unikke dråber fra det lukkede destilleri Caroni, ... Sjældent har caroni-rom været så smooth og let tilgængeligt som dette.

null

dIPLOMATICO

- Just outstanding... Carefully crafted sipping rums from Venezuela, recognized as one of the finest brands in the world!

null

DONA PAPA

- Don Papa rom er gæret og destilleret på filippinske sukkerrør og lagret på amerikanske egetræsfade. Lagring foregår for foden af Mount Kanlon på øen Negros i det sydlige Fillippinerne, hvor den ligger i minimum 7 år før den blendes og tilsættes en lille smule vanilje, efter filippinsk tradition.

null

GLENCAIRN

- Er udviklet af whisky eksperter med henblik på at skabe det helt perfekte whiskyglas, så alle der nyder en god ``dram`` kan få det optimale ud af deres spiritus.

null

La Rhumerie de Chamarel

- En ganske ung romproducent som startede i 2008. Det er et af de eneste destillerier på Mauritius som benytter sig af egne sukkerrør.

null

Mocambo

- Mocambo produceres af den traditionsrige producent Licores Veracruz, som har produceret rom i over 60 år i Cordobaregionen i Mexico.

null

Plantation X.O

- Plantation XO 20th Anniversary er sandsynligvis Plantations mest kendte og elskede rom. Rommen er lagret på flere forskellige fadtyper, deriblandt det ...

null

RON ABUELO

- En gennemgående sød rom-serie, som dog allerede fra 7-års udgaven indeholder også en god kompleksitet, der balancerer sødmen på en behagelig måde. Kåret som Bedste rom ved Golden Rum Barrel Awards.

null

SUMMUM

- Ron Summum kommer fra Den Dominikanske Republik og det er en eksklusiv serie af kvalitetsrom som er karakteriseret ved deres lækre bløde og runde smag.

null

ALTA GAMA

- Ærlig rom fra Guyana Tanken bag Alta Gama Rum bygger på ærlighed, forståelse og uddannelse indenfor romkategorien.

null

Bumbu

- Har vundet et hav af priser - senest 3-dobbelt guld ved Los Angeles International Spirit Competition.

null

CHAMAREL

- XO Premium Single Estate Rum, Mauritius, 43%. Hvis man er til klassisk rhum agricole vil dette være et yderst spændende glas at udforske.

null

Distillerie de Savanna

- Anmelderrost single cask rom fra Plantation Rum og Distillerie Rhum Savanna på den lille ø Réunion.

null

Goslings Old Reserve Family

- Goslings Old Reserve Family Rom, er en dyb og mørk rom. Det er Goslings hemmelige rom, som de har haft i generationer, men som de nu deler med os andre.

null

Hampden Estate

- Er verdenskendt for deres unikke stil, og her får vi endnu et eksempel på en fantastisk rom.

null

La Maison du Rhum

- Samlingen af La Maison du Rhum, bringer destillerier blandt de mest berømte rom-lande sammen, samlingen består af ekstraordinære flasker fra hele verden.

null

Origenes

- Med mange års erfaring i bagagen samt et ønske om at skabe en rom ”helt uden kompromis” har Don Pancho præsenteret verden for Origenes.

null

Puliiimut Rum

- Pullimut `{`puli'mud`}` er en uendelig blanding af rom med overraskende egenskaber. Som rumimportør og uafhængig aftapper ender man med en masse rom, ...

null

Rom Chiuatan

- Dette er El Salvadors eneste destilleri og er ejet på ”folkeaktier” af 400 forskellige ejere. De laver rom, som de fleste lande i Mellemamerika.

null

RON ESCLAVO

- Ron Esclavo is a range of premium rum from the Dominican Republic, produced from local crops and with the finest expertise. It is produced, fermented and distilled in the Dominican Republic.

null

Belize XO

- Plantation XO Belize er en limited edition rom fra Belize, tappet udelukkende til det danske marked. Rommen får først 6-8 års tropisk lagring på bourbonfade, ...

null

Cane Island

- Cane Island Rum offers an authentic range of aged rums from selected Caribbean countries.

null

Compagnie Des Indes

- Florent Beuchet fra Compagnie des Indes blender sin egen rom, som spænder fra et lækkert sødmefuldt latinsk inspireret blend, til et mere krydret og fyldigt ...

null

Don Pancho

- Don Pancho har arbejdet på destillerier verden over, der står bag nogle af verdens mest kendte rombrands.

null

Fanø Rum

- Den smager ikke bare godt. Den smager fremragende. Det er vi mange, der har ment i flere år, og nu har Fanø Skibsrom så også fået medaljer for deres sødlige eliksir.

null

Kaniché Double Wood XO Artisanal Rum

- For at opnå en optimal finesse, er denne specielle rom blevet lagret i et bourbon-fad og har endvidere trukket i et gammel brandy-fad!

null

Liverpool rUM

- Selvfølgelig skal en Liverpool fan forhandler denne fantastisk rum! Destilleret på melasse fra Trinidad. Rommen er lagret på ex. bourbonfade i 16 år. You´ll Never Walk Alone!

null

Papas Pilar

- Hyldest rom til ære for Ernest Hemingway. Papa’s Pilar Dark Rum er en fyldig og sødmefuld rom blandet af destillater fra Caribien og Nord-, Syd- og Mellemamerika.

null

Rhum J.M

- Rhum J.M fremstilles af frisk sukkerrørsjuice og det reneste kildevand fra Mount Pelée.
Mærket er blandt de ypperste indenfor landbrugsrom og har vundet et væld af priser ved diverse rom-kåringer!

null

ROM COMPANERO

- Compañero Ron Panama er den nyeste rom i serien, hvor vi har en blød og lækker rom fra Panama, der har lagret på fade som er smurt med et lag kakao.

null

SBS RUM

- NYHED

null

Worthy Park

- Single Cane Estate Rums Worthy Park fra Jamaica får klart en anbefaling herfra - specielt når prisen er taget i betragtning!

Et Univers af Rom!

Er du, lige som os hos Estate Wine, helt vild med rom? Så er denne side lige noget for dig.

På denne side kan du nemlig finde et univers af rom. Vi har en stor passion for rom, og vi vil rigtig gerne dele den med jer.

Så velkommen paa Apotheket!

null

A.H. Riise Gin

- Dobbel Guldmedalje - The Gin Guide Awards: Dommerne synes, den er så god, at den ikke bare vandt guld i kategorien ”traditional gin” men også i kategorien ...

null

Arctic Blue

- Arctic Blue Gin er en prisvindende, finsk gin på 46,2%. Den fremstilles på finske bilbær og destilleringsmetoden sikrer, at bærenes naturlige aroma og fedme ...

null

Absurt Tonic Haven

- Unique tonic inspired and extracted from Nordic bitter roots and herbs.

null

Bergslagens

- Bergslagens Organic Gin er en prisvindende, svensk gin på 45,7%. Ginnen har en sød og krydret smag af citrus, der blandt andet stammer fra tyttebær.

null

Copenhagen Gin

- Copenhagen Dry Gin tilhører en meget eksklusiv kategori - Single Botanical Gins. Det betyder at enebær er den eneste botaniske bestanddel i ginen.

null

Foxy Man

- Foxyman Gin. Vi har eksperimenteret med at infusere vores gin og har pimpet den op med udvalgte bær, grøntsager & krydderurter.

null

Nyborg Distillery

- Pebermynte, eukalyptus, enebær og seks andre udvalgte botaniske. Ligesom os er denne gin både et produkt og en afspejling af sit miljø. I vinterens kolde må...

null

Oslo Gin

- Oslo Gin er en hyldest til verdens mindste hovedstad omgivet af fjorde og skove. Konger og knægte lever side om side, sporvogne hamrer gennem bybilledet, og duerne kurrer i parkerne. Oslo bringer fred og harmoni, med fiskerbåde der ankommer i havnen hver morgen.

null

Rammstein Gin

- Rammstein Gin indeholder botaniske ingredienser såsom enebær, koriander, angelica rod og citronskal, og Rammstein Gin er en ``klassisk dry gin`` med en sød og ...

null

Syvsind Gin

- SyvSindGin is a real traditional Gin, honoring the traditional botanicals, with juniper, citrus, cardamom and coriander seeds in the absolute front of the line.

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Hos Estate Wine paa Apotheket er vi meget privilegerede, når det kommer til at smage nye ginner. Vi har i vores tid smagt mange – rigtig mange – og som det ser ud lige nu, så stopper det ikke foreløbig med introduktionen af nye varianter. Vi bliver ofte spurgt, hvordan vi i Danmark egentlig klarer os i forhold til de udenlandske – om vi overhovedet kan være med, når store producenter og kendte destilleriområder folder sig ud. Til det må vi bare sige JA!!!

Så velkommen paa Apotheket!

Gin Regards – Team Estate 

null

ADNAMS

- The World's Best! Gin Trophy Winner at the International Wine & Spirit Competition. This aromatic gin is infused with six botanicals creating classic notes of juniper alongside sweet orange and hibiscus.

null

BOATYARD

- oatyard Double Gin har en anderledes fremstillingsproces end andre typer gin. Efter den første destillering, filtreres det færdige destillat igennem endnu en omgang enebær.
Dette giver en ekstra kraftig enebærduft og smag, som mange rigtigt godt kan li'.

null

Edinburgh Gin

- Edinburgh Gin bringer et strejf af havet til dit barskab. Det er en delikat og afbalanceret gin med et hav af urter fra havet og kysten.

null

HAMMER OLD ENGLISH

- Det er skaberen bag den kendte Geranium Gin, Henrik Hammer, som har introduceret Old English Gin. Henrik Hammers idé med denne Gin er at ramme den klassiske og gamle stil.

null

HOUSE OF ELRIK

- Få den unikke House of Elrick Gin her! Håndplukkede skotske botanicals og vand fra Loch Ness søen giver dig en unik skotsk premium gin.

null

Kintyre Gin

- Utroligt flot gin fra Skotland. På det lille destilleri Beinn an Tuirc håndestilleret Kintyre Gin på en lille kobberkedel. Smagen har florale noter og et twist af citrus ...

null

Marylebone

- Marylebone er en klassisk London dry gin, som er produceret i London og primært solgt i Marylebone distriktet. En delikat og kompleks gin, fyldt med blomstrende toner, der ledsages af en smag med enebær, sød citrus og grapefrugt, som efterfølges af intense blomster og citrus noter, og ender ud i en eftersmag af kassiakanel, nelliker og lakrids.

null

STRATHEARN

- Fra Skotlands mindste whiskydestilleri har vi fundet Strathearn Juniper Gin. En dobbelt-destilleret enebærdomineret gin, som er fantastisk i en G&T.

null

ARBIKIE AK

- Smag den fantastiske Single-Estate Arbikie AK Gin, som er destilleret med frisk honning. Smagen er mild, sødlig og dejlig. Perfekt i en G&T!

null

Darnleys

- Very Berry is a limited edition gin, the first in the 'Cottage Series' created by distiller Scott Gowans. He took inspiration from the countryside around the Darnley's ...

null

FOXDENTON

- Kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton Estate.Er især kendt for deres arbejde med frugt-gins.

null

HAWTHORNS

- Med Hawthorns Gin får du virkelig god kvalitet for prisen. En gin med 3 guldmedaljer ved IWSC til under 300.-, er helt uhørt! En unik London Dry Gin!

null

Husets Gin - High Five

- Kommer snart!

null

Langtons Gin

- Med Langtons Gin får du en smuk, smuk, smuk flaske, som er fyldt med lækker og utrolig blød gin. Ginnen er lavet med skifer-filtreret vand fra Skiddaw.

null

PINKSTER

- En alsidig premium gin, der er produceret med friske engelske hindbær. Den er lækker med hints af frugt og en exceptionel blød finish.

null

THAT BOUTIQUE Y GIN

-

null

WHITNEY NEILL

- En exceptionel gin, der er inspireret af Afrikas skønhed og mystik, men fremstillet efter de bedste britiske håndværkstraditioner.

null

BATHTUB

- Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin som kun bliver produceret i meget små mængder.

null

EDEN MILL LOVE

- LOVE! En pink gin fra Eden Mill præsenteret i en flot keramikflaske. Ved hjælp af rosenfarvet botanicals, herunder rosenblad, hibiscus, hindbærblad og rabarber, er dette en ekstra blomstret gin med søde vanilje noter.

null

Garden Swift

- A stunning English gin from the Capreolus distillery in the Cotswolds.

null

hepple

- Hepple Gin er en nyskabende gin fra det nordlige England. Frisk og fyldig gin med fokus på enebær og citrusfrugt.

null

KEW Organic

- Med Kew Organic Gin får du en økologisk gin af højeste klasse. Med ingredienser fra den royale engelske have, Kew Garden, får du en skøn økologisk gin.

null

liverpool gin

- Liverpool Gin er et håndlavet og økologisk produkt som kun er fremstillet i et meget begrænset antal. YNWA

null

Plymouth Gin

- En unik, beskyttet gin stil der har sin oprindelse fra byen Plymouth, Sydvestengland, Intense sødlige enebær toner i duften.

null

Wessex Gin

- Wessex Gin hails from the Wessex Distillery, and the spirit has been dubbed 'Alfred the Great', who turns out to be king of the Anglo-Saxons back in the day.

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen paa Apotheket!

null

Albert Michler

- Michler´s Green Gin Denne gin er en triple destilleret Gin i verdensklasse. Der indgår ikke færre end 25 forskellige krydderier og krydderurter i dette fantastiske ...

null

BY THE DUTCH

- By the Dutch has announced the launch of a new addition to their range of products with “By the Dutch” Dry Gin. This is a small-batch distilled Dry Gin with 8 botanicals, representing the true Dutch heritage.

null

Elephant

- Elephant Gin er en prisbelønnet håndlavede premium gin på 45% og lavet med sjældne afrikanske botaniske. Elephant Gins historie startede i Sydafrika.

null

Madame Geneve

- Madame Geneva Gin Rouge er baseret på Gin Blanc men er, som noget helt enestående, blandet med kvalitetsvin fra Apulien af primitivo-druen fra 60 år gamle ...

null

Siefried

- Siegfried, der kan kun købes meget få steder i Danmark har for nyligt vundet Grand Gold Medal og blevet kåret som bedste tyske gin ved den anerkendte Spirits ...

null

Audemas Pink Pepper

- Har du hørt om rosa peber? Så kender du måske også til den skønne, Pink Pepper Gin fra Audemus Spirits. En unik og intens gin, der byder på masser af ...

null

Citadelle

- I ginens verden er den prisvindende franske Citadelle Gin, absolut værd at ligge mærke til.

null

FILLIERS

- Et af verdens ældste spiritusbrands. Familien kan spore sin spiritushistorie tilbage til slutningen af 1700-tallet, og i lang tid lavede man genever på familiens gårddestilleri.

null

MOLETTO

-FREMRAGENDE italienske gin, som har en fantastisk smag fra italienske tomater. Sammenspillet mellem enebær og tomat er gennemført.

null

The Illusionist

- The Illusionist Dry Gin is something you have never seen before: gin that changes its colour when you add tonic water. Secure your bottle now from our store!

null

Zuidan Dutch Courage

- Zuidam Dutch Courage Dry Gin er en klassisk hollandsk gin fra destileri-byen Zuidam. Du får stor kvalitet og smag i en smuk flaske!

null

Blind Tiger

- Deluxe Distillery har base i Belgien og er statet i 2014. Stir ``Blind Tiger`` i øjet, og du vil brøle efter mere! Blind Tiger Piper Cubeba er en smuk, stærk og krydret ...

null

CROCODILE

- Crocodile Gin er en ny oplevelse inden for Del Professor eventyret. Dette er en frisk og ballanceret gin, fyldt med kraftige enebær og citrus aromaer.

null

GINSUL

- I Gin Sul får du en lækker ``Small batch`` Gin fra Tyskland. Gin Sul bliver på dagligt basis produceres i ganske små mængder!

null

MONKEY 47 - Schwarzwald

- Opnår sin unikke smag fra intet mindre end 47 forskellige håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser.

null

WIEN

- Wien Gin kombinerer alle Wiens karakteristika: det spøgefulde/ legesyge, det elegante/yndefulde, det livlige, det selvsikre og det traditionelle!

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen paa Apotheket!

null

1528 Qahwa Gin

- Original gin med udtræk af kaffebønner fra Costa Rica. Intens i smagen med den helt rigtige balance hvor kaffen fornemmes sammen med et ...

null

Inverroche

- Elegant, sprøde og komplekse gin lavet af en smagfuld blanding af afrikanske og traditionelle botaniske planter.

null

Canaima

- Canaima gin fra Danmarks favorit rom! Fantastisk gin laves med kærlighed med ikke mindre end 19 botanicals fra Venezuelas regnskov!

null

Kyoto - Ki No

- Ki No Tea er efterfølgeren til den fantastiske Ki No Bi. Her har Kyoto Distillery's fokus været på grøn te af den højeste kvalitet, nemlig Gyokuro og Tencha te.

null

St. Laurent

- Destilleret i små partier i Rimouski, er ginnen en autentisk og helt naturlig håndlavet gin. Efter en dampinfusion af eksotiske botanicals i en ...

null

Etsu Hokkaido Gin

- All the way from Japan's Hokkaido island comes Etsu Gin! This fantastically floral expression features a selection of botanical from Japan, including tea leaves ...

null

Scapegrace

- Best London Dry Gin in the world , International Wine & Spirits Competition Gold!

null

Absurt

- Unique tonic inspired and extracted from Nordic bitter roots and herbs. ABOUT. The ABSURT Story. It's all about the tonic. So it's all about the tonic.

null

By The Dutch Bitter

-“By the Dutch” Bitters were added to our range of products in early 2016. They support Old Genever, Gin and Batavia Arrack in the preparation of cocktails.

null

Fizz by Borino

- Fizz er flaskefermenteret og produceret efter samme metode, som når man brygger champagne. Ved fermentering udvikles der mere komplekse smagsnoter, ...

null

Himmelstund

- Himmelstund æblecider er en frisk og sød alkoholfri æblecider!

null

Accessories

- Spørg gerne… Vi kan skaffe næsten ”altid” det som du søger!

null

Capel - Alkoholfrie

Nye forfriskende alkoholfrie Druesafter!

null

Folkingtons

- Folkingtons is a family-owned brand of premium fruit juices and mixers. We produce premium drinks that give you an experience you will love and remember.

null

Hutchinsons Ginger Wine

- Denne skotske specialitet - ingefærvin - anvendes til velkomstdrink, mixes eller kan nydes som den er afkølet!

null

Teichenné Sirup

- uundværlig i mange forskellige drinks og cocktails. Verdens bartender elsker det, og det gør vi også!

null

Artisans

- Kvalitets tonic water, Stærk ginger beer og røget cola - Artisan er det nyeste inde for blandevand til eksklusive drinks og cocktails - 7 smags varianter.

null

Double Dutch

- Fantastisk Tonics fra Double Dutch.

Vi har ALLE Double Dutch Tonics på lager.

null

franklin & sons ltd

- Her får du en prisbelønnet Tonic Water, som ved hjælp af brussende Staffordshire kildevand, kinabark-ekstrakt fra Ecuador og naturlig britisk sukker ...

null

Leitz Ein Zwei Zero

- Leitz Ein Zwei Zero er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin (og godt!).

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Her på siden har du fornøjelsen at finde info om vores tonics og andre typer mixers i god kvalitet.

Så om det er en frisk lemonade til longdrinks, den perfekte tonic til din gin, eller blot en god kvalitets gingerbeer til din rom ~ så kan du finde inspiration her!

Siden opdateres løbende med både tonics og andre typer mixers.

Så velkommen paa Apotheket!

null

Arran

- En dynamisk ny kraft i skotsk whisky industri, Isle of Arran Distillers er en af de få tilbageværende uafhængige destillerier i Scotland.

null

Cask Strength Collection

- Cask Strength Collection offers a comprehensive selection of natural strength whiskies, in individually numbered bottles. This selection offers whiskies up to 40 years old, with rare malts being offered in a luxurious gift box with certificate of authenticity.

null

Edradour

- A tiny distillery in Perthshire is home to Edradour, one of Scotland's most endearingly different malts.

null

GORDON MACPHAIL DISCOVERY RANGE

null

Highland Park Signatory Collection

null

KOVAL

null

NIKKA

null

Spirits & Cask Range

null

Wemyss Malts

- Wemyss Malts are Scottish family whisky makers who produce quality, small batch releases of Scotch malt whiskies, including blended malts and Single cask ...

null

Benromach

- Benromach anses overvejende for at have forbedret sin kvalitet siden de skiftede ejerskab, så dette er bestemt noget der skal smages!

null

Compass Box

- Between Hedonism, our Malt Whisky Collection, the Great King Street family and our Limited Edition releases, we cover the full spectrum of flavours Scotch whisky offers - from light, delicate and elegant to big, smoky and peaty. From whiskies for everyday enjoyment to rare old whiskies for the passionate enthusiast. Explore each range below to find the whisky for you - whatever style you appreciate, however you like to enjoy it.

null

ELEMENTS OF ISLAY

null

GOUDEN CAROLUS

null

Ileach Single Malt

null

Ledaig Distillery Isle of Mull

- Ud for Skotlands berømte maleriske vestkyst, omgivet af havgus, storm og tåger fra Atlanterhavet, ligger der en ø af enestående skønhed – Isle of Mull

null

Signatory Vintage

null

Stauning Whisky

BYENS STAUNING PUSHER!
Vi fører dem ALLE!
Spørg gerne for mere info

null

Black Adder 2005 Bunnahabhain

- Den blev destilleret i 2005 og er 14 år gammel. Den har modnet i et Bourbon barrel og der er kun aftappet 224 flasker.

null

CONNOISSEURS CHOICE GORDON Macphail 2006

null

Glencadam

-

null

Hepburns Choice bENRIACH

null

KAVALAN collection

null

LOST DISTILLERY

null

SMALL BATCH DESTILLERS

null

The Stork Club Whiskey

- Lavet på Rug og ældet på gamle Bourbon fade og hvidvins fade.
Straight Rye har en ungdommelig karakter som giver den charme sammen med vanilje, karamel og chokolade med
noter af krydret rug.

null

Zuidam Millstone

På denne side får du det fulde overblik over hvilke whisky´er du kan forvente at finde hos Team Estate.

Vi er stolte over at præsentere et udvalg af fremragende whisky i vores fantastisk butik.

Vores udvalg kommer fra hele verden, herunder alle de største whisky nationer i som Danmark, Skotland, Irland, USA og ikke mindst Japan, så der er uden tvivl noget for enhver smag.  Whisky er en drik der brygges på naturen og derfor spiller miljøet i et givent land en stor rolle for hvordan den endelige whisky kommer til at smage.

Hos Estate Wine har vi alle typer whisky. Hvis du ikke lige kan finde den flaske, du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så hjælper vi dig gerne.

Kontakt os gerne på estatewine@mail.dk hvis du ikke kan finde dine yndlingsflasker.

null

bas-armagnac darroy

- I Armagnacs dybe kældre gemmer Frankrigs historie sig og der er det muligt at finde årgange fra Pariserkommunens spæde start eller fra ...

null

Calvados Berneroy

- Beliggende i hjertet af Pays d’Auge-regionen i det nordlige Frankrig. Siden sin oprettelse i midten af det 20. århundrede, har Berneroy Calvados opnået anerkendelse som en høj kvalitet Calvados.

null

claude chatelier

- Claude Chatelier er virkelig value-for-money og har gennem deres høje kvalitet vundet flere internationele priser for deres flotte cognac’er.

null

glencairn

- Verdens Bedste Nosing & Tasting Crystal Glass!

null

PIERRE FERRAND

- Hos Pierre Ferrand er tålmodighed nøgleordet i produktionen af Cognac. For der er ingen genvej, når man vil lave en god cognac.
De har gennem de seneste år høstet utrolig mange priser og medaljer.

null

Gourry de Chadeville

null

SMALL BATCH DiSTILLERS brandy

- ”At skabe whisky og brandyoplevelser der holder, og gør hver enkelt whisky og brandy til en unik oplevelse”
Small Batch Distillers er et mikrodestilleri beliggende i Hjerm 7 km nord for Holstebro, hvor vi har produceret dansk whisky siden 2014.
Firmaet blev grundlagt med ideen om at lave special fremstillet whisky.
Efter et par år med whisky produktion, fik vi lyst til at prøve kræfter med fremstillingen af Brandy, der nu en del af vores sortiment..

null

Maxime Trijol Cognac

-Maxime Trijol producerer i dag ``eaux-de-vie`` på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de ...

null

Tristans Brandy

- Det er Tristans Brandy fra Esrum Sø Mikrodestilleri, der er en del af vingården Stonegrange lige uden for Fredensborg. Det er en fadlagret ...

null

A.H. RIISE CREAM

- Her finder du alt godt fra A.H.Riise
lækker cremet likør hver gang!

null

AURORA LIKØR

- Håndlavet mælkelikør, som har fået kærlighed sammensat med de bedste råvarer. Dette er et mesterværk!

null

BARKHOLT LIKØR

- Vores likører balancerer den svære kunst mellem det søde, det syrlige og kraften fra Alkohol.

null

COPENHAGEN DISTILLERY SNAPS

- Se vores udvalg af Gin, Aquavit og Snaps fra den danske PRISVINDENDE producent Copenhagen Distillery.

null

Chamarel Liqueur

- The Chamarel liqueur is a perfect blend of premium rum made with pure sugar cane juice and roasted coffee grains.

null

HR. SKOV SNAPS

- fra Hr. Skovs Gourmetunivers! Vi forhandler specielle snapse med dild, valnød, lyng og mange andre smage!

null

JEAN GAUTIER Likør

- en enestående, sødmefuld, men vel afbalanceret likør på kastanier fra Ardeche i ...

null

LIVSINS VATN SNAPS

- er ligeledes lavet på single grain hvede og færøsk kildevand og ...

null

MOLBO BITTER

- Molbo Bitter har været en favorit siden den blev skabt i 2004, med sin sødmefulde smag af urter og ...

null

Mjøedladen

- Mjød er Nordens Portvin. Hos Mjødladen finder du Danmarks bedste mjød til kræsne ganer. Vi har et bredt udvalg af mjød som rammer alle årstiderne.

null

NATURENS Brændevin

Brændevin er en nordisk tradition med dybe rødder i den nordiske natur. Se vores kæmpe udvalg!

null

NORDISK KOLDPRESSET BRÆNDEVIN

- Håndlavet brændevin med koldpressede kirsebær. Brændevinen har en stor kirsebærsmag, en sødlig frugt med tilpas syre og en lille mandelsmag fra stenene.

null

NEW GROVE LIQUEUR

- Disse rom likører kommer fra paradisøen Mauritius, som har en lang tradition for produktion af både rom...

null

PURE SHOTS - muligvis danmarks bedste shot

- Hos Pure Shots og paa Apotheket, er vi dedikerede til god smag og høj kvalitet. Pure er selv en aktiv del af hvert enkelt produkt, og de udvælger og tester selv alle råvarer for at finde de bedste og mest velsmagende. Smag i butikken!

null

UDGAARDS BRYGHUS

- Udgaards Bryghus er et lille bryghus, der har specialiseret sig i mjødbrygning. Vi bruger kun den bedste danske honning til ...

null

Xanté Liqueur

- Xanté er en helt ny smagsoplevelse for den nye generation, et produkt i sin egen kategori. Den er mystisk, udfordrende og lader sig kun forklare ved at smage ...

null

9 Mile Vodka

- Vodka i en smuk ``rocky`` flaske med frosted glas. 9 Mile er en hyldest til The Canyon og Nine Mile Creek i det sydvestlige USA.

null

Liverpool Small Batch Vodka

- Unik Small Batch Vodka fra Liverpool. Et must-have for enhver ægte Liverpool fan! YNWA

null

PREVOSTINI ALBAREDA GRAPPA DI SFORZATO

- Eau de vie made from pomace of Nebbiolo.. Grappa is a grape pomace brandy originating in Northern Italy.

null

Sake

- Spørg venligst nærmere

null

Tequila Ocho

- Ocho Tequila skiller sig ud som et anderledes tequila brand. Hos Ocho forsøger man at komme ud over den standardisering man kan opleve i de store tequila ...

null

Black Cow Vodka

- Black Cow Vodka er den eneste vodka i verden der er lavet på valle. Black Cow Pure Milk er en ny og spændende vodka - hvor smag, design og historie går op.

null

Pampelle

- Grapefrugterne er håndplukket på den solrige franske ø Korsika, beliggende i det idylliske Middelhav. Pampelle laves ved at grapefrugterne halveres, blødgøres ...

null

Raki

- Skaffes hjemme til dig!

null

Sipsmith Vodka

Sipsmith Vodka er en small-batch vodka fra England. De kalder den sipping vodka, og der er skabt til at blive nydt rent.

null

Tequila Calle 23

- Calle 23 er en tequila af meget høj kvalitet og produceres i den mexicanske delstat Jalisco af Sophie Decobecq. Det er en Highland tequila, hvilket betyder, ...

null

Heavy Water Vodka

- Heavy Water is a handcrafted, higher definition of vodka. Made from the finest Scandinavian winter wheat and the purest Swedish water, it's truly artisanal vodka.

null

Poire William

- Marcel Michel Fils

null

Rodniks Absinthe

- To ALL Absinthe Lovers!

null

Take Care & Stay Safe Everyone!

null

Uluvka Vodka

- Uluvka vodkaen er efter vores mening en af verdens aller smukkeste vodkaer – og heldigvis følger smagen med. Vi giver desuden prisgaranti på den!