Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Tonic, Sirup & Mixers

null

Absurt

- Unique tonic inspired and extracted from Nordic bitter roots and herbs. ABOUT. The ABSURT Story. It's all about the tonic. So it's all about the tonic.

null

By The Dutch Bitter

-“By the Dutch” Bitters were added to our range of products in early 2016. They support Old Genever, Gin and Batavia Arrack in the preparation of cocktails.

null

Accessories

- Spørg gerne… Vi kan skaffe næsten ”altid” det som du søger!

null

Double Dutch

- Fantastisk Tonics fra Double Dutch.

Vi har ALLE Double Dutch Tonics på lager.

null

Fat Dane

- Is a Copenhagen-based soft drink brand that produces organic sodas, tonic water and infused sparkling water.

null

Swiss Mountain

- Skal Opleves! FRESH FROM THE SWISS ALPS ...

null

FEVERTREE

- Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet.

null

lamb & watts

-En skøn serie af økologiske tonics, hvor sødemidlet er agavesirup.

null

rASMUS bOND

- Som gin og anden spiritus bliver mere og mere kompleks, opstår behovet for mere komplekse mixere. Det er her, Erasmus Bond Botanisk Tonic kommer i spil.

null

FEVERTREE

- Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

null

Cherry Rocher 1705

- Destilleriet blev grundlagt i 1705 i hjertet af regionen Rhône-Alpes, nær Lyon. Otte generationer af familien Rocher har dedikeret sig til at skabe disse unikke blandinger der nu endelig kan fås i Danmark.

null

Francis Hartridge´s Celebrated

- Hartridges is a family run soft drinks company established in 1882 by Francis Hartridge and continues to flourish today.

null

franklin & sons ltd

- Her får du en prisbelønnet Tonic Water, som ved hjælp af brussende Staffordshire kildevand, kinabark-ekstrakt fra Ecuador og naturlig britisk sukker ...

null

1883 Sirup

- 1883 Routin er en fransk virksomhed, der producerer udsøgte sirupper, dessertsaucer mm. Prøv fx Routins kaffesirupper for et sødt touch i din kaffe!

null

null

Pearlfisher Nordisk

- Mix Pearlfisher ginlikør med en iskold mousserende vin eller hvidvin, eller pimp den med en stjernegod tonic og masser af is. Men vores anbefaling er at du drikker den straight up som en mild likør, hvis du tør?

null

Nellys Kaffe Sirup

- Prøv en helt ny kaffeoplevelse med vores ny kaffesirup. Perfekt til en kop dejlig, varm kaffe, eller som smagsgiver i din iskaffe.

null

Nature Fresh Smoothies Øko

- NYHED! Ørbæk Bryggeri producere Nature Fresh Smoothies og er lavet af 100 % frugt og er 100 % økologiske.

null

Monin Sirup

- Vi har et bredt og stort udvalg af Monin sirup. Alt fra klassisk grenadine til mango, citron, agave samt agurkesirup. Alt til den perfekt cocktail.

null

Himmelstund

- Himmelstund æblecider er en frisk og sød alkoholfri æblecider!

null

Hos Estate paa Apotheket har vi en fantastiske udvalg af Tonics, Mixers & Sirups!

Her finder du Estates store udvalg af de bedste tonics på markedet. Vi smagstester selv alle de tonics der udbydes, og udvælger derfor dem med den mest autentiske smag. Samtidig forsøger vi at sikre, at der er en tonic til en hver gin. Derfor finder du både almindelige tonics, dry tonics, agurke tonics, hyldeblomst tonics og mange flere. For at en gin og tonic bliver en succes, er det vigtigt at den sammensættes med den rigtige tonic. Du kan med garanti finde en tonic, der supplerer din gin på bedste vis her. Husk på at tonicvand udgør 2/3 af den klassiske G&T.

Vores mixers og sirupper har en sublim smag og er drøje i brug! Nogen bruger dem til at forsøde kaffesmagen andre som et ekstra pift til desserten. Sirup eller mixer som de også kaldes i drinks eller cocktail. Brug dem til at gøre din drink sødere eller mere spændende!

Vi ser frem til at byde dig paa Apotheket!