Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Spiritus

null

RON ABUELO

- En gennemgående sød rom-serie, som dog allerede fra 7-års udgaven indeholder også en god kompleksitet, der balancerer sødmen på en behagelig måde. Kåret som Bedste rom ved Golden Rum Barrel Awards.

null

A.H Riise

- Denne eksklusive Rom serie er skabt som en hyldest til én af de mest markante og entreprenante Danskere, Apoteker og Etatsråd A.H. Riise, som var bosat og virkede på de tidligere Dansk Vestindiske Øer i perioden 1838 til 1878.

null

ALTA GAMA

- Ærlig rom fra Guyana Tanken bag Alta Gama Rum bygger på ærlighed, forståelse og uddannelse indenfor romkategorien.

null

CARONI

- Det er nogle ganske unikke dråber fra det lukkede destilleri Caroni, ... Sjældent har caroni-rom været så smooth og let tilgængeligt som dette.

null

La Rhumerie de Chamarel

- En ganske ung romproducent som startede i 2008. Det er et af de eneste destillerier på Mauritius som benytter sig af egne sukkerrør.

null

dIPLOMATICO

- Just outstanding... Carefully crafted sipping rums from Venezuela, recognized as one of the finest brands in the world!

null

GLENCAIRN

- Er udviklet af whisky eksperter med henblik på at skabe det helt perfekte whiskyglas, så alle der nyder en god ``dram`` kan få det optimale ud af deres spiritus.

null

Kaniché Double Wood XO Artisanal Rum

- For at opnå en optimal finesse, er denne specielle rom blevet lagret i et bourbon-fad og har endvidere trukket i et gammel brandy-fad!

null

Liverpool rUM

- Selvfølgelig skal en Liverpool fan forhandler denne fantastisk rum! Destilleret på melasse fra Trinidad. Rommen er lagret på ex. bourbonfade i 16 år. You´ll Never Walk Alone!

null

COPENHAGEN GIN

- Copenhagen Dry Gin er en såkaldt single botanical gin, der oven i købet er verdens eneste honningbaserede gin. Det er højst usædvanligt, aldeles interessant og utrolig udfordrende.

null

FINLAND helsinki puolukka

- Vores brødre i nord er et godt bekendtskab, når det gælder gin. For finsk gin er virkelig i verdensklasse.

null

GINSCAPE

- Ginscape er den nye dreng i klassen og har netop meldt sig på banen, som et af sommerens rigtig gode bud på en fænomenal gin-&-tonic gin.

null

Arctic Blue

- Arctic Blue Gin byder på det dyrebare og flygtige øjeblik af morgendis i Finlands uberørte skove. Det korte tidsrum, hvor de delikate dufte af fugtige, arktiske, vilde blåbærbuske og grannåle spiller sammen i perfekt harmoni.

null

København Klassisk Gin

- København Klassisk Gin byder på et af verdens højeste indhold af enebær og smager, som en klassisk, original gin skal smage. Den raffinerede small batch-gin er en moderne variation over det klassiske tema med noter af
citrus og lakridsrod.

null

Bergslagens Organic Gin

- Fra Norge kommer denne Organic Distilled Gin fra destilleriet Bergenslagens. Bergslagens Økologiske Gin er en håndlavet gin, der kun bliver produceret i en meget lille skala. Bergslagens byder på en sød og krydret citrusaroma, der kommer fra tyttebær, korianderfrø, enebær og citronskal.

null

Oslo Gin

- Oslo Gin er en hyldest til verdens mindste hovedstad omgivet af fjorde og skove. Konger og knægte lever side om side, sporvogne hamrer gennem bybilledet, og duerne kurrer i parkerne. Oslo bringer fred og harmoni, med fiskerbåde der ankommer i havnen hver morgen.

null

VIDDA

-A Norwegian take on a traditional gin profile, using homegrown botanicals to bring that piny, forest fresh feel.

null

Copenhagen Sodas 5 cent

- A collaboration between veterans in the Danish spirits & cocktailscene. Altenburg, owner of Gilt, created a tonic together with Hammer.

null

null

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen på Apotheket!

null

ADNAMS

- The World's Best! Gin Trophy Winner at the International Wine & Spirit Competition. This aromatic gin is infused with six botanicals creating classic notes of juniper alongside sweet orange and hibiscus.

null

ARBIKIE AK

- Smag den fantastiske Single-Estate Arbikie AK Gin, som er destilleret med frisk honning. Smagen er mild, sødlig og dejlig. Perfekt i en G&T!

null

BATHTUB

- Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin som kun bliver produceret i meget små mængder.

null

BOATYARD

- oatyard Double Gin har en anderledes fremstillingsproces end andre typer gin. Efter den første destillering, filtreres det færdige destillat igennem endnu en omgang enebær.
Dette giver en ekstra kraftig enebærduft og smag, som mange rigtigt godt kan li'.

null

EDEN MILL LOVE

- LOVE! En pink gin fra Eden Mill præsenteret i en flot keramikflaske. Ved hjælp af rosenfarvet botanicals, herunder rosenblad, hibiscus, hindbærblad og rabarber, er dette en ekstra blomstret gin med søde vanilje noter.

null

Marylebone

- Marylebone er en klassisk London dry gin, som er produceret i London og primært solgt i Marylebone distriktet. En delikat og kompleks gin, fyldt med blomstrende toner, der ledsages af en smag med enebær, sød citrus og grapefrugt, som efterfølges af intense blomster og citrus noter, og ender ud i en eftersmag af kassiakanel, nelliker og lakrids.

null

HAMMER OLD ENGLISH

- Det er skaberen bag den kendte Geranium Gin, Henrik Hammer, som har introduceret Old English Gin. Henrik Hammers idé med denne Gin er at ramme den klassiske og gamle stil.

null

HOUSE OF ELRIK

- Få den unikke House of Elrick Gin her! Håndplukkede skotske botanicals og vand fra Loch Ness søen giver dig en unik skotsk premium gin.

null

STRATHEARN

- Fra Skotlands mindste whiskydestilleri har vi fundet Strathearn Juniper Gin. En dobbelt-destilleret enebærdomineret gin, som er fantastisk i en G&T.

null

Rokeby's Half Crown

- En utroligt flot ginsmag til en meget fornuftig pris. Smagen er elegant, mineralsk, sprød med fine toner af frisk frugt og enebær.

null

hepple

- Hepple Gin er en nyskabende gin fra det nordlige England. Frisk og fyldig gin med fokus på enebær og citrusfrugt.

null

liverpool gin

- Liverpool Gin er et håndlavet og økologisk produkt som kun er fremstillet i et meget begrænset antal. YNWA

null

BRECON

- Tidligere blevet tildelt ``Best in Class`` på International Wines & Spirits Competition og er bestemt en af de fineste gins i verden!

null

WHITNEY NEILL

- En exceptionel gin, der er inspireret af Afrikas skønhed og mystik, men fremstillet efter de bedste britiske håndværkstraditioner.

null

FOXDENTON

- Kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton Estate.Er især kendt for deres arbejde med frugt-gins.

null

MINUS 33

- Skal du have en mild gin? Tabe dig? Eller holde igen med alkoholen? Så er Minus 33 perfekt for dig!

null

PINKSTER

- En alsidig premium gin, der er produceret med friske engelske hindbær. Den er lækker med hints af frugt og en exceptionel blød finish.

null

SACRED

- Sacred Organic Gin er Sacred Spirits certificerede økologiske gin. Gin'en er lavet på en blanding af 12 forskellige urter.

null

SOUTHBANK LONDON DRY

- South Bank London Dry Gin giver dig god valuta for dine penge. Smagen er traditionel, enkel og fremstillet med henblik på drinks.

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen på Apotheket!

null

BY THE DUTCH

- By the Dutch has announced the launch of a new addition to their range of products with “By the Dutch” Dry Gin. This is a small-batch distilled Dry Gin with 8 botanicals, representing the true Dutch heritage.

null

FILLIERS

- Et af verdens ældste spiritusbrands. Familien kan spore sin spiritushistorie tilbage til slutningen af 1700-tallet, og i lang tid lavede man genever på familiens gårddestilleri.

null

GARDEN TIGER

- Udformet på Capreolus destilleri i Cotswolds. Garden Tiger Gin en kompleks dry gin er lavet med 34 botaniske stoffer!

null

GINSUL

- I Gin Sul får du en lækker ``Small batch`` Gin fra Tyskland. Gin Sul bliver på dagligt basis produceres i ganske små mængder!

null

MOLETTO

-FREMRAGENDE italienske gin, som har en fantastisk smag fra italienske tomater. Sammenspillet mellem enebær og tomat er gennemført.

null

Schwarzwald - MONKEY 47

- Opnår sin unikke smag fra intet mindre end 47 forskellige håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser.

null

RHUBARB TRIANGLE

- Lækker gin med rabarber twist. Rhubarb Triangle Gin er produceret af That boutiquy-y gin company i England.

null

WIEN

- Wien Gin kombinerer alle Wiens karakteristika: det spøgefulde/ legesyge, det elegante/yndefulde, det livlige, det selvsikre og det traditionelle!

null

SEARS Cutting Edge

- Bløde, friske blomsteragtige noter af bergamot (citrusfrugt), udfolder sig med stærk enebær og overrasker sanserne.

null

PINK PEPPER

- Prøv den franske prisbelønnede Pink Pepper Gin, der har vundet dobbeltguld i 2017. Med skønne noter fra rosenpeber og sødme fra vanilje.

null

SORGIN SMALL bATCH

- Sorgin (det baskiske ord for heks) er den første spiritus, der sælges af de kendte vinmagere Sabine Jaren og François Lurton. De er kendte for at producere vin og ejer vinmarker i flere lande.

null

FEVERTREE

- Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet.

null

lamb & watts

-En skøn serie af økologiske tonics, hvor sødemidlet er agavesirup.

null

rASMUS bOND

- Som gin og anden spiritus bliver mere og mere kompleks, opstår behovet for mere komplekse mixere. Det er her, Erasmus Bond Botanisk Tonic kommer i spil.

null

FEVERTREE

- Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

null

franklin & sons ltd

- Her får du en prisbelønnet Tonic Water, som ved hjælp af brussende Staffordshire kildevand, kinabark-ekstrakt fra Ecuador og naturlig britisk sukker ...

null

gOLDBERG

- Så kom Goldberg's luksus sodavand endelig til Holstebro! Premium mixer til cocktails, som er værdig til selv de bedste cocktailbarer i DK.

null

mosters

- MOSTERS er en helt unik saft serie, IKKE tilsat sukker. Det er en smagsoplevelse for enhver, og en god tørstslukker.

null

Francis Hartridge´s Celebrated

- Hartridges is a family run soft drinks company established in 1882 by Francis Hartridge and continues to flourish today.

null

Himmelstund

- Himmelstund æblecider er en frisk og sød alkoholfri æblecider!

null

ardberg

- For over 200 years, Ardbeg has been made on the small, remote Scottish Isle of Islay. Some people travel to Ardbeg along the winding road from Port Ellen.

null

Benromach

-

null

CONNOIDSEURS CHOICE

null

ELEMENTS OF ISLAY

null

GLENCADAM

null

GORDON MACPHAIL

null

GOUDEN CAROLUS

null

KOVAL

null

HIGHLAND PARK

null

SMALL BATCH DESTILLERS

null

KNAPOGUE

null

PENDERYN

null

KAVALAN

null

NIKKA

null

LOST DISTILLERY

null

PAUL JOHN

Whisky

null

PIERRE FERRAND

- Cognac Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af kunsthåndværk og flottere eau de vie findes næppe.

null

calvados Coquerel

- Calvados er en nordfransk eau de vie fremstillet på æbler, og denne X.O fra Coquerel er et klassisk eksempel på en flot afrundet Calvados med en blød smag og friskhed fra æblerne.

null

claude chatelier

Indsæt beskrivelse

null

Calvados Berneroy

Beliggende i hjertet af Pays d’Auge-regionen i det nordlige Frankrig. Høj kvalitet Calvados1

null

SMALL BATCH DiSTILLERS brandy

Indsæt beskrivelse

null

glencairn

Indsæt beskrivelse

null

bas-armagnac darroy

I Armagnacs dybe kældre gemmer Frankrigs historie sig og der er det muligt at finde årgange fra Pariserkommunens spæde start eller fra før Første Verdenskrig. Enestående kompleksitet, blødhed og en utrolig balance mellem de kraftigere, fadrelaterede aromaer og de florale og citrusprægede. Minimum 10 år gammel Armagnac fra kældergeniet Darroy.

null

Indsæt overskrift

Indsæt beskrivelse

null

Indsæt overskrift

Indsæt beskrivelse

null

Indsæt overskrift

Indsæt beskrivelse

Indsæt tekst

Hos Estate på Apotheket er vi bare vilde med Gin og hele det univers af varianter og drinks der følger med.

Gin anvendes mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, Dry Martini og Tom Collins, og selvfølgelig også i cocktails så som Long Island Iced Tea.

Navnet Gin, kommer af det franske ord for enebær; genièvre og stammer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen/opdagelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius der i 1600-tallet, i Leiden brugte alkohol mikset med enebær, som en god og billig medicin mod nyresmerter.

Så velkommen på Apotheket!