Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/disneyanaplus.com/estatewine.dk/wp-includes/post-template.php on line 316
  Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Kaffe & Te

null

HOLSTEBRO MOCCA KAFFE

Holstebros Kaffepusher i over 15 år!
Holstebro Mocca er sammensat af råkaffer fra Brasilien, Colombia og Mellemamerika. Lys ristet. Det er en rund og fyldig kaffe med mange smagsnuancer og en fin syre. Er en kop nu nok?

null

HOLY BEAN

- Kaffe er en fantastisk råvare, og vi tror på, at det påvirker rigtig mange mennesker, når vi vælger at købe og drikke kaffe af en høj kvalitet. Rigtig kaffe af en høj kvalitet, er lig med kaffe til en høj pris og dermed en tilsvarende høj løn, til bønderne i de kaffeproducerende lande.

null

HEDEKAFFE

- Hedekaffe er en lille familievirksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet fremfor kvantitet. Vi er et lille åbent kafferisteri der ligger i Vestjylland. Åbent kafferisteri betyder, at man kan komme og se hvordan kaffen ristes. Det har taget os flere år at sammensætte de rigtige bønner, og derefter finjustere ristningen, så vi når frem til den bløde langtidsvirkende smag, som er Hedekaffens særlige kendetegn.

null

CHAI - DAVID RIO

- Nu kan du opleve den fantastiske smag af ægte Chai latte hjemme i din egen stue med David Rio. David Rio har udviklet en ny serie af Chai latte produkter, der blander udsøgte tesorter med de bedste indiske krydderier for at give dig den ultimative og mest autentiske Chai Latte oplevelse.

null

KUSMI JUICEA RELAXATION

- Juicea relaxation fra Kusmihuset - Rooibush te m/ hjertensfrydblade, morbærblade, orange & karamel.

null

ESTATES SMAGSKAFFE

- Her er en verden af dejlige kaffer med smag som stormer frem! Hvad enten du er til kaffe med chokolade, nødder, karamel eller noget helt fjerde, finder du det her hos os.

null

KAFFESIRUPPER

- Prøv en helt ny kaffeoplevelse med vores kaffesirup. Perfekt til en kop dejlig, varm kaffe, eller som smagsgiver i din iskaffe, desserter og mm.!

null

TEMINISTERET - NYT!

- Teministeriet har et bredt sortiment af forskellige te varianter. Hver enkel te er et resultat af en multikulturel inspiration. Teministeriets sortiment består af forskellige kollektioner. De har en kollektion af velsmagende te, der kommer i en flot emballage i glas med hvid etikette. Teministeriet har forenet gamle te traditioner med en skandinavisk tankegang i forhold til designet af emballagen.

null

CHAPLON TEA

-Vi har specielt valgt Chaplon te i vores butik da det er en bæredygtig produktion, ligeledes er det med tiden blevet økologiske certificeret, hvilke vi sætter stor pris på!

null

ESTATE COFFEE

- Med Estate Coffee er vores mål den ultimative kaffe, der fra jord til bord er behandlet excellent og bæredygtigt. Vi ønsker at præsentere karakterfulde og velsmagende kaffer, der hver for sig er fornemme udtryk for de naturmæssige og menneskelige forhold, som har skabt dem.

null

null

ESTATE TEA

- Er du også træt af kedelig te? Vi har sammensat et stort udvalg af 40 kvalitets te fra hele verden. Økologisk grøn, oolong, sort, hvid, rooibos, urte & te med frugt.

null

FRAPPE, ISKAFFE & SMOOTHIE

- Har du først smagt vores iskaffe, er den svær at undvære på en varm sommerdag. I den kolde tid kan den med fordel blandes som en hot drink i stedet.

null

LA POSADA COFFEE

- La Posada turns the world of coffee on its head. It’s instant, but it’s tasty. It’s quick, but it’s sustainable. A wide range of organic instant coffee classics turns every cup into a fun experience with friends and family.