Kom og besøg os i butikken på Nørregade 54, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Kaffe, Te & Delikatesser

null

HOLSTEBRO MOCCA KAFFE

Holstebros Kaffepusher i 15 år!
Holstebro Mocca er sammensat af råkaffer fra Brasilien, Colombia og Mellemamerika. Lys ristet. Det er en rund og fyldig kaffe med mange smagsnuancer og en fin syre. Er en kop nu nok?

null

FARM MOUNTAIN KAFFE

- De bedste bønner!
Duften - smagen - autenciteten - sjælen og så det menneskelige ansigt bag råvaren. FarmMountain står for den bedste kaffeoplevelse man kan tænke sig. Friske råvarer der nænsomt er ristet med toner af højlandskaffe og en ganske særlig aroma. Alt i alt en fyldig fløjlsblød smag som du aldrig glemmer.

null

HEDEKAFFE

- Hedekaffe er en lille familievirksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet fremfor kvantitet. Vi er et lille åbent kafferisteri der ligger i Vestjylland. Åbent kafferisteri betyder, at man kan komme og se hvordan kaffen ristes. Det har taget os flere år at sammensætte de rigtige bønner, og derefter finjustere ristningen, så vi når frem til den bløde langtidsvirkende smag, som er Hedekaffens særlige kendetegn.

null

NORDISK - Naturens Forråd

- Tag med på en kulinarisk rejse rundt i norden, på jagt efter det særlige nordiske. En rejse hvor vi udforsker alt det der vokser og gror i naturen omkring os og lader det indgå i delikatesser på glas & flaske.

null

ITALIENSKE DELIKATESSER

- Italienske gourmet oplevelser for alle!
Vi bringer det bedste fra Italien hjem til dig og dit køkken. Specialiteter håndplukket direkte hos mindre familievirksomheder, der med passion, traditioner og solidt håndværk fremstiller smagen af Italien. GODETEVI!

null

CHAI - DAVID RIO

- Nu kan du opleve den fantastiske smag af ægte Chai latte hjemme i din egen stue med David Rio. David Rio har udviklet en ny serie af Chai latte produkter, der blander udsøgte tesorter med de bedste indiske krydderier for at give dig den ultimative og mest autentiske Chai Latte oplevelse.

null

ESTATES SMAGSKAFFE

- Her er en verden af dejlige kaffer med smag som stormer frem! Hvad enten du er til kaffe med chokolade, nødder, karamel eller noget helt fjerde, finder du det her hos os.

null

KAFFESIRUPPER

- Prøv en helt ny kaffeoplevelse med vores kaffesirup. Perfekt til en kop dejlig, varm kaffe, eller som smagsgiver i din iskaffe, desserter og mm.!

null

TEMINISTERET - NYT!

- Teministeriet har et bredt sortiment af forskellige te varianter. Hver enkel te er et resultat af en multikulturel inspiration. Teministeriets sortiment består af forskellige kollektioner. De har en kollektion af velsmagende te, der kommer i en flot emballage i glas med hvid etikette. Teministeriet har forenet gamle te traditioner med en skandinavisk tankegang i forhold til designet af emballagen.

null

CHAPLON TEA

-Vi har specielt valgt Chaplon te i vores butik da det er en bæredygtig produktion, ligeledes er det med tiden blevet økologiske certificeret, hvilke vi sætter stor pris på!

null

PESTOER & MARINADER

- Vi forhandler et bredt sortiment af pestoer og cremas af udsøgt kvalitet fra de bedste producenter i Italien. Kun fantasien sætter grænser!

null

BALSAMICO

- Vi elsker Aceto Balsamico Tradizionale - ægte, gammel balsamico eddike fra Modena smagte til dig og nu sælges her i Holstebro!

null

SECRET KITCHEN

- Vi er stolte over at have Secret Kitchen som en af vores loyale leverandør. De er et firma i konstant forandring og altid på jagt efter nye og innovative produkter!

null

ESTATE TEA

- Er du også træt af kedelig te? Vi har sammensat et stort udvalg af kvalitets te fra hele verden. Økologisk grøn, oolong, sort, hvid, rooibos, urte & te med frugt.

null

OLIE, EDDIKE, SIRUP OG GASTRIK

- Det sure med det søde. Meyers har udviklet en række syrlige og søde smagsgivere til dit grundkøkken.

null

FRAPPE, ISKAFFE & SMOOTHIE

- Har du først smagt vores iskaffe, er den svær at undvære på en varm sommerdag. I den kolde tid kan den med fordel blandes som en hot drink i stedet.

null

CHIPS, KIKS & STICKS

- Knasende sprøde snacks, kiks og knækbrød bagt på gode råvarer og ærlighed.