Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Hvem er Team Estate? Meet the “Cru”!

Estate Wine på Apotheket – Byens Vinpusher siden 2004!

EST. 2004 ~ RE-EST. 2019

 

20 års Hotel & Restaurations-erfaring som ansvarlig på bl.a. Hotel Schaumburg, Hotel Impala & Restaurant Under Klippen.

”Efter 15 år smiler jeg stadig, mens jeg åbner hoveddøren til Estate Wine paa Apotheket, som føles som et tidsløst åndehul.  Jeg elsker mit arbejde, mine kunder og min passion for vin & service.

Jeg er kendt af mange for at være meget kreativ, venlig og smilende. Nok fordi at jeg har det mest fantastiske team!

100 % Service – on all occasions!”Paul Tarpgaard-Hancock – established Estate Wine ´04

 

”Jeg hedder Mynte og sammen med min mand Paul ejer af Estate Wine paa Apotheket. Jeg står hovedsageligt for økonomien og regnskabet men er også at finde i butikken af og til. Jeg elsker at betjene vores glade kunder og give dem en god oplevelse med en flot gave eller noget lækkert til ganen. Ud over at være en del af Team Estate er jeg også fysioterapeut og driver min egen klinik, Psyk-Fys-Klinik by Mynte. Klinikken ligger i forlængelse af butikken, så jeg er næsten altid i nærheden.

Privat bor Paul og jeg sammen med vores 8 børn og vores lille hund Karma”… Mynte Tarpgaard-Hancock – medejer af Estate Wine siden ´15

 

”Jeg elsker at være i en hyggelig butik der oser af kreativitet og spændende varer. Butikken er fuld af glade kunder, der er på jagt efter den gode gaver eller lidt forkælelse til sig selv.

Mit speciale er indpakning og skilteskrivning”… Kirsten Nielsen – ansat siden ´16

 

Hver dag paa Apotheket nyder jeg de skønne omgivelser og kontakten med vores kunder. Kundeservice og god vejledning er højt prioriteret. Vi samler på glade kunder og nyder at sætte prikken over i’et med en flot indpakning eller en gavekurv. Min passion er whisky, rom og gin, men også de gode delikatesser vi har i butikken.

Ud over mine timer i butikken er jeg i gang med en Diplom uddannelse i Projektledelse.… Ena Byskov – ansat siden ´17

 

”Med 20 års erfaring i vin & ølbranchen. Jeg specialiser i vin, øl & spiritus smagninger. Jeg brænder for at tilbyde en god service og har øje for kvalitet.

Estate Wine tilbyder alt det jeg står for!” … Fergus Southwell – Vinhandler Trainee – ansat sept ´19

 

På Gensyn hos Estate Wine – Ena, Kirsten, Fergus, Marc, Mynte & Paul

Besøger du os i butikken, kan du være heldig at finde en parkeringsplads foran grædemuren ved Nørreport! Derimod er der altid frie parkeringspladser bagved butikken med adgang fra Bisgårdgade. Ny gennemgang til butikken via vores flotte vinkælder – Nemt og bekvemt!