Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Meet the “Cru” & the “Vintages”

Estate Wine på Apotheket – Byens Vinpusher siden 2004!

EST. 2004 ~ RE-EST. 2019

 

20 års Hotel & Restaurations-erfaring som ansvarlig på bl.a. Hotel Schaumburg, Hotel Impala & Restaurant Under Klippen.

”Efter snart 19 år smiler jeg stadig, mens jeg åbner hoveddøren til Estate Wine paa Apotheket, som føles som et tidsløst åndehul.  Jeg elsker mit arbejde, mine kunder og min passion for vin & selvfølgelig service med et stort S.

Jeg er kendt af mange for at være meget kreativ, venlig og smilende. Nok fordi at jeg har det mest fantastiske team!

100 % Service – on all occasions!”

Paul Hancock – Established Estate Wine ´04

 

”Jeg elsker at være i en hyggelig butik der oser af kreativitet og spændende varer. Butikken er fuld af glade kunder, der er på jagt efter den gode gaver eller lidt forkælelse til sig selv.

Mit speciale er at jeg er høflig, glad og jeg elsker at forkæle vores dejlige kunder.”

… Kirsten Nielsen – Butiksassistant –  siden ´16

 

Kundebetjening er ikke bare en kompetence for mig
– det er en kommunikationsstil, som jeg udlever hver dag, jeg går på arbejde.

Jeg nyder at give kunderne et ekstra tip, et ekstra råd eller et ekstra smil med på vejen.

… Tina Ælmholdt – Butiksassistant –  siden ´21

 

Som elev hos Estate Wine, er der ikke en opgave jeg ikke kan blive sat i gang med. Det kan være alt fra at sætte nye flasker på hylderne til at betjene de fantastiske kunder som dagligt stryger gennem butikken.

Begge dele er super lærerige og det gør Estate Wine til en dejlig arbejdsplads.

 Tobias Nielsen – Butikselev med speciale i vin – siden feb ´22

 

På Gensyn hos Estate Wine – Kirsten, Tina, Tobias & Paul

 

Besøger du os i butikken, kan du være heldig at finde en parkeringsplads foran grædemuren ved Nørreport! Derimod er der altid frie parkeringspladser bagved butikken med adgang fra Bisgårdgade. Ny gennemgang til butikken via vores flotte vinkælder – Nemt og bekvemt!