Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/disneyanaplus.com/estatewine.dk/wp-includes/post-template.php on line 316
  Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Cigarer, Tobak & Lighter

null

cohiba

- Søger du Cohiba cigarer? Hos Team Estate tllbyder vi Cubanske Cohiba cigarer i mange varianter! Se udvalget af Cohiba cigarer til gode priser.

null

paratagas

- Partagas cigaren er en håndrullet cigar fra hjertet af Havanas cigardistrikt. Det traditionsrige mærke, der er fra 1845, er et af de ældste eksisterende cigarmærker.

null

Vega Fina

- VegaFina cigarerne er håndlavet i Den Dominikanske Republik på Tabacalera de Garcia.
Cigarerne er rullet med en blanding af Dominikansk, Colombiansk, og Honduransk tobak bundet i et indonesisk skygge dyrket bindeblad, og derefter rullet i et attraktivt, let garvet ecuadoriansk Connecticut dækblad.
Cigarerne er velafbalanceret, med en mild til medium fyldig smag, og har en cremet, nøddeagtig og naturlig sød eftersmag. VegaFina er fantastiske cigarer til rimelige priser.

null

Cozzy Lighter

- NYHED 2019

null

Romeo y Julieta

- På udkig efter Romeo y Julieta cigarer? Hos Team Estate tilbyder vi et bredt udvalg af Romeo y Julieta cigarer i topkvalitet.

null

montecristo

- Montecristo er verdens mest kendte og nok det mest anerkendte Habanos-mærke.

null

Hoya

På ud- kig efter Hoyo de Monterrey cigarer? Hos Team Estate tilbyder vi Hoyo de Monterrey cigarer med en frisk og mild smag til gode priser.

null

Cigar Cutters

null

Cozzy Lighter

NYHED 2019