Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/disneyanaplus.com/estatewine.dk/wp-includes/post-template.php on line 316
  Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Chokolade, Lakrids & Søde Sager

null

Summerbird Chokolade

- Hos Summerbird lever vi for at begejstre, og bliver ved med at lege for at skabe den bedste økologiske chokolade. Håndværket, de gode råvarer og en kompromisløs tilgang til at skabe smukke gaveæsker med gourmet chokolade er kernen i alle vores produkter.
Gå på opdagelse i hele vores produktunivers. Lad dig inspirere og friste.

null

Lakrids by Bülow

- Vi elsker lakrids, og særligt lakrids fra Bülow. Team Estate & Lakrids By Bülow, har et nært partnerskab og vi er stolte ambassadører for disse produkter i Holstebro. Vi har altid alle varianterne på hylderne, og altid først med nyhederne. Samtidig har vi altid smagsprøver klar til dig!

null

The Mallows Øko

- The Mallows er skabt med passion og opstået grundet et ønske om at lave de bedste håndlavede økologiske, gourmet marshmallows.
Filosofien bag The Mallows er, at vi ikke går på kompromis med ingredienserne i vores marshmallows; ``Kun det bedste er godt nok``.

null

Konnerup & co.

- Med et hjerte, der banker for store smagsoplevelser, enkle råvarer og uovertruffen kvalitet, er Konnerup & Co. et chocolaterie ud over det sædvanlige. Det var netop passionen, der drev konditor og chocolatier Henrik Konnerup, da han i 2003 grundlagde virksomheden, og det er den samme begejstring for chokolade, der den dag i dag sikrer, at hver enkelt stykke chokolade smager som en lille bid af himlen.

null

Wally n´Whiz

- De ønskede at lave et rent produkt, hvor man ikke er i tvivl om hvad man smager. Derfor er alle produkter fra Wally n´ Whiz også veganske, glutenfri og laktosefri ...
Elsker du smagsoplevelser? Så vil du elske Wally n´Whiz, der giver dig vingummi af højeste kvalitet.

null

Karamelleriet

- i langtidskoger alle vores karameller over åben ild. Det giver den dybe intense smag som kendetegner alle Karamelleriets produkter.
Gå på opdagelse i vores karamelunivers og vælg mellem mange konsistenser og smagsnuancer. Find din egen favorit blandt: klassiske flødekarameller, hårde klippestykker, bløde drageringer, syrlige frugtkarameller og de nyeste medlemmer af karamelfamilien: flødekarameller drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade.

null

Monty Bojangles

- Monty Bojangles elsker at eksperimentere med nye lækre smage og fin emballage, og nu har de lavet en række franske chokoladetrøfler i forskellige varianter smukt pakket i kreative æsker med inspiration fra hele verden.

null

No Crap

- NoCrap Gourmet Popcorn er fnuglette popcorn med et tyndt lag af den sprødeste karamel og vidunderlig smag af de bedste ingredienser, vi kan opdrive.

null

Nelly´s Karameller

- Nelly’s er opkaldt efter mormor, Nelly Tomine. Hun var hjemmegående kogekone, som man jo var dengang, og dyrkede, syltede, kogte & bagte alting selv.

null

Lakridseriet

- Det bedste lakrids fra hele verden
Vi i LAKRIDSERIET eksperimenterede og lod os inspirere af lakridsens vidunderlige verden. Nu var målet sat – nemlig at samle det bedste lakrids fra hele verden i en serie af luksus produkter – med andre ord LAKRIDSERIET så dagens lys.

null

LOVE Lifestyle

null

Konnerup Plader

- Luksus chokoladeplader med bl.a. flødechokolade, hvid chokolade, økologisk chokolade og mange andre varianter.

null

Kjaramjel Fabrjkken

- Kjaramjel Fabrjkken er “the good old days” i England kombineret med noget nyt og moderne. De laver karameller der oser af old school. Hver af deres mange varianter er pakket ind i sit eget unikke retro design, der gør at man ikke kun får en feel good smagsoplevelse, men også en oplevelse allerede når man står med produktet i hånden.

null

Kudsk

- KUDSK ER FØDT AF SMAG, DUFTE, UDTRYK OG KÆRLIGHEDEN TIL KVALITET.
KUDSK er marmeladen lavet af havtorn samlet ved Vesterhavet på en blæsende søndag.
Det er den tyktflydende karamelsirup, den ægte Biscotti og rutebilerne, som vores farmor lavede dem.
Kudsk specialiteter er alle som en lavet af friske, rene råvarer og tårnhøj kvalitet.
Velkommen til KUDSK’s univers af hjemmelavede specialiteter, som vores kunder kan li´ det.

null

Cocoture Collab Tobias

- Chokolade blok fra Cocoture collab Tobias. Tobias er kendt som tv vært, kagenørd og Danmarksmester i chokoladeskulpturer!

null

Are you a Chocoholic too?

null

Estates Chokolade Balls

- Festlige og fantastiske. Runde fyldte chokoladekugler med alle de forskellige, både i lyse og mørke lækre varianter. De er overtrukket med tyk chokolade om en rigtig MUMS kerne af forskellige slags nougatfyld. Smelter både i munden og i hånden!