Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

Chokolade, Lakrids & Søde Sager

null

Cocoture Collab Tobias

- Chokolade blok fra Cocoture collab Tobias. Tobias er kendt som tv vært, kagenørd og Danmarksmester i chokoladeskulpturer!

null

Hr. Skov

- Specialiteter og delikatesser af ypperste kvalitet! Hos Hr. Skov finder du alt fra tapas delikatesser og kryddersnaps, til spiritus og specialøl. Unikt udvalg!

null

Lakridseriet

- Vi i LAKRIDSERIET eksperimenterede og lod os inspirere af lakridsens vidunderlige verden. Nu var målet sat – nemlig at samle det bedste lakrids fra hele verden i en serie af luksus produkter – med andre ord LAKRIDSERIET så dagens lys.

null

Kalendere ´20

- KOMMER STRAKS!

null

Konnerup Plader

- Luksus chokoladeplader med bl.a. flødechokolade, hvid chokolade, økologisk chokolade og mange andre varianter.

null

No Crap

- NoCrap Gourmet Popcorn er fnuglette popcorn med et tyndt lag af den sprødeste karamel og vidunderlig smag af de bedste ingredienser, vi kan opdrive.

null

Summerbird Chokolade

- Vi lever for at begejstre, og bliver ved med at lege for at skabe den bedste økologiske chokolade. Håndværket, de gode råvarer og en kompromisløs tilgang til at skabe smukke gaveæsker med gourmet chokolade er kernen i alle vores produkter.

null

Elmelund Chokolade

- Skal du glæde ven, veninde eller kæreste med chokolade af den fineste kvalitet? Elmelund Chocolatier Organic er kvalitetschokolade, som er prisvindende.

null

Lakrids by Bülow

- Vi elsker lakrids, og særligt lakrids fra Bülow. Team Estate & Lakrids By Bülow, har et nært partnerskab og vi er stolte ambassadører for disse produkter i Holstebro. Vi har altid alle varianterne på hylderne, og altid først med nyhederne. Samtidig har vi altid smagsprøver klar til dig!

null

LOVE Lifestyle

null

Karamelleriet

- i langtidskoger alle vores karameller over åben ild. Det giver den dybe intense smag som kendetegner alle Karamelleriets produkter. Gå på opdagelse i vores karamelunivers og vælg din egen favorit hos Team Estate.

null

Kudsk

- KUDSK ER FØDT AF SMAG, DUFTE, UDTRYK OG KÆRLIGHEDEN TIL KVALITET.

null

Nelly´s Karameller

- Nelly’s er opkaldt efter mormor, Nelly Tomine. Hun var hjemmegående kogekone, som man jo var dengang, og dyrkede, syltede, kogte & bagte alting selv.

null

Wally n´Whiz

- De ønskede at lave et rent produkt, hvor man ikke er i tvivl om hvad man smager. Derfor er alle produkter fra Wally n´ Whiz også veganske, glutenfri og laktosefri ...
Elsker du smagsoplevelser? Så vil du elske Wally n´Whiz!

null

Estates Chokolade Balls

- Festlige og fantastiske. Runde fyldte chokoladekugler med alle de forskellige, både i lyse og mørke lækre varianter. De er overtrukket med tyk chokolade om en rigtig MUMS kerne af forskellige slags nougatfyld. Smelter både i munden og i hånden!

null

Lakrids Jul ´20

- Reservere din kalender ALLEREDE i dag!

null

Lowin - Det bedste fra Italien!

- Kald os
bare nørder! Vi er et importfirma der har specialiseret os i Italien og siden slutningen af 80´erne har importeret de bedste italienske vine og andre specialiteter fra Italien.

null

Kjaramjel Fabrjkken

- Kjaramjel Fabrjkken er “the good old days” i England kombineret med noget nyt og moderne. De laver karameller der oser af old school. Hver af deres mange varianter er pakket ind i sit eget unikke retro design.

null

Monty Bojangles

- Monty Bojangles elsker at eksperimentere med nye lækre smage og fin emballage, og nu har de lavet en række franske chokoladetrøfler i forskellige varianter smukt pakket i kreative æsker med inspiration fra hele verden.

null

The Mallows Øko

- The Mallows er skabt med passion og opstået grundet et ønske om at lave de bedste håndlavede økologiske, gourmet marshmallows.
Filosofien bag The Mallows er, ``Kun det bedste er godt nok``.

null

Are you ALSO a Chocoholic, JUST LIKE US?