Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

ESTATE WINE paa APOTHEKET

Estate Wine paa Apotheket – Byens Vinpusher siden 2004!

Hos os, som vores navn antyder, er ét af vores helt stærke specialer naturligvis vin. Her kan du finde en lang række vine, hvor pris og kvalitet forenes i en højere enhed. Og der er altid noget for enhver smag. Værsgo – oplev et fantastisk og spændende udvalg indenfor vilde vinoplevelser fra hele verden med overraskende value-for-money hver gang!

Rigtig go´ fornøjelse!

null

Alkoomi Estate

- 95 point Robert Parker - The Wine Advocate...

null

Don Wines

- 91 point i Gastro. Rene Langdahl skriver: ``Kærlighed på flaske, ikke kompleks kærlighed, men uforbeholden, nemt forståelig erotik.``

null

Heartland Winery

- Heartland Wines er grundlagt af en eksklusiv gruppe af Australiens største vinmagere, der har alle deler en stor passion for at producere super gode vine.

null

Massena Vineyards

- Massena Vineyards arbejder med særlige druesorter, som egner sig til klimaet & jordbunden i Barossa. Det overordnede mål er kvalitet.

null

Rock Ferry

- Sommersol og livsglæde på trekvartlitersflaske! Mere præcis kan det ikke siges. New Zealand laver noget af verdens absolut bedste Sauvignon Blanc, og man er ikke i tvivl efter man har smagt Rock Ferrys 3rd Rock udgave.

null

Cacadu Ridge Estate

- Discover our ``NEW ESTATE`` Cacadu Ridge, a winery in South Eastern Australia, Australia and explore their most popular wines.

null

Dutschke Wines

- Et af Australiens absolutte tophuse, når det gælder Shiraz. Robert Parker vil vide, at vinenes scorer i 90’erne og har vundet en lang række priser. Dybe, kraftige og velstrukturede Shirazvine til en overkommelig pris.

null

JC´s Own

- Det er små mængder der produceres, 1-2 fade af hver vin. Velsmag fra øverste hylde. Hos JC´s Own hyldes innovation, velsmag og godt gammeldags håndværk.

null

Matahiwi Estate

- Alistair Scott laver vin med lidenskab og vin, der er skabt til at blive drukket i godt selskab. Matahiwis mastermind, Alistair Scott, elsker Pinot Noir, og det gør vi sandelig også!

null

Saint Clair

- Kåret til ``Best New Zealand Producer of the Year``. Vinmageren Matt Thompson er kåret til ``International White Wine Maker of the Year``

null

Chambers Rosewood Winery

- Livet er for kort til ikke at have smagt hedvinene fra Chambers Rosewood Winery!” - skriver Robert Parker.

null

Frankland Estate

- Frankland Estate er især kendt for sine enkeltmarks-vine på Riesling, men producerer også forrygende elegant Shiraz og ikke mindst Cabernet Sauvignon.

null

Katnook Estate

- Vindistriktet Coonawarra er placeret på Australiens ”limestone coast” i delstaten South Australia, Ikoniske Cabernet Sauvignon er essencen af en topvin fra Coonawarra.

null

Mitolo Wines

- Mitolo Wines er en lille, familie ejet vinproducent skabt af Simone og Frank Mitolo. Deres vision er at skabe små mængder af håndlavede Shiraz vine af ekstrem kvalitet.

null

Scarpantoni Estate

Hand Grown Fantastiske vine fra Mc Laren Vale!

Australien & New Zealand – Vi er så stolte at forhandle så højt kvalitet fra “Down Under”

Estate Wine besidder med nogle af Australiens og måske verdens bedste vine, deriblandt Alkoomi, D’Arenberg, Dutschke Wines, Franklin Estate, Heartland Wines, Mitolo Wines, JC´s, Katnook Estate, Massena Vineyards, Munda Biddi og Scarpantoni.

Forrygende lækker Sauvignon Blanc & Pinot Noir fra en af New Zealands Most Award Winning Winery Saint Clair & masser af nyheder fra bl.a. Matahiwi Estate.

null

Domus Aurea

- The wine is deep intense garnet in the glass with a harmonious nose of blackcurrants and blackberries. A swirl will reveal a slight eucalyptus note mixed with fresh cigar, cedar and spicy vanilla.

null

Familia Zuccardi

- Zuccardi er en af de største vinproducenter i Argentina. I september 2015 blev winemaker Sebastián Zuccardi for anden gang kåret til ``Winemaker of the Year`` i Gaucho Annual Winemaker Awards i London.

null

Viña Doña Paula

- Beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet.

Sydamerika – mest foretrukne oversøiske lande blandt de danske vinnydere!

Det er i Mendozas højland i Argentina, at vi finder , Dona Paula og Familia Zuccardi. Fra naboland Chile, har vi fornøjelsen at præsentere  Kultvin fra Domus Aurea.

null

Andersen Winery

- anske mousserende vine lavet af æbler, hindbær, solbær og ribs ved hjælp af de samme traditionelle metoder som i Champagne.

null

Hattingley Wines

- Hattingley Valley tilhører den nye generation af kvalitetsbevidste producenter af mousserende vin i England.
Wow hvor smager de fremragende!

null

Tokaji Late Harvest

- ``Enestående ungarsk bekendtskab.``

null

Cold Hand Winery

- Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Et projekt som de tror på hos Cold Hand Winery.

null

Maria Bonita

- Maria Bonita er et perfekt bud på en let sødmefuld, elegant, mineralsk og frisk hvidvin fra vinmagerne João Silva e Sousa og Francisco Baptista.

null

Cortes De Cima

- Cortes de Cima Homenagem er lavet til ære for H.C. Andersen, der i 1866 besøgte Portugal og kaldte Portugal for ”Paradis på jorden”.

null

Skærsøgaard

- Skærsøgaard Vin var den første registrerede og autoriserede vingård i Danmark, og der dyrkes i dag vin fra 5,5 ha vinmarker, der ligger i Dons ved Kolding.

null

YARDEN - GOLAN HEIGHT

- Yarden Golan Height er en af de bedste vinprooducenter i Israel. Fremragende vine til top priser hos Estate Wine på Apotheket. Height ``Icevine`` er simpelhen eminemt!

The Rest of the Best – Nyheder fra England, Danmark, Portugal, Ungarn og Israel

null

Eins Zwei Zero Riesling

- Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – Fremragende alkoholfrivin!

null

Leitz Eins Zwei Zero Sparkling

- En fyldig og frisk smag med hints af citrus og gule stenfrugter. Den er velegnet til en række retter, herunder skaldyr og fisk, samt at være en fremragende festvin eller apéritif.

null

Sparkling Rosé Eins Zwei Zero

- Frisk og let sødmefuld med noter af skovjordbær og hyben, Serveringforslag: Perfekt som aperitif.
Priser fra kr. 89.-

Alkoholfri vin bliver mere og mere populær blandt forbrugerne

Mange har nemlig opdaget, at alkoholfri vin er helt perfekt til apéritif, lette frokostretter eller på en varm sommerdag/ aften på terrassen. Vores samarbejdspartnere inden for hotel- og restaurationsbranchen har ligeledes opdaget fornuften ved at tilbyde alkoholfri vin.

Vintypen er ganske enkelt helt uovertruffen til f.eks. frokostmøder/ frokostbuffeter, hvor deltagerne fortsat godt vil holde hovedet klart uden ligefrem at sidde og drukne smagsløgene i cola eller anden sodavand!

null

Brachetto d´Acqui

- Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende!
Best Seller i over 16 år!

null

Champagne Cattier

- Det familieejede hus Cattier har status af 3/4-stjernet producent i Parkers Wine Guide, og lægger sig dermed i samme liga som giganterne Moet & Chandon, og Veuve Clicquot! Cattiers prisniveau er bare noget mere menneskeligt.

null

Crémant d´Alsace Bott Geyl

- Fra den alsacisk cowboy, der tager chancer, høster sent og løber risici .
93 Point Wine Enthusiast!

null

Gamla Brut Sparkling White

- Winery Prisen som ”Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin”
Skal Opleves!

null

Prosecco Pizzolato ”Øko”

- I fem generationer har Pizzolato-familien dyrket vin i nærheden af Treviso. Her deres seneste skud fra stammen, en økologisk Prosecco

null

Cava Dignitat

- Det familieejede DIGNITAT hører til blandt 5 bedst rangerede Cava-producenter iflg. champagneguruen Tom Stevenson!

null

Champagne Comtesse de Brissy

- Smagen præges af en balanceret, attraktiv og frugtig smag med en frisk, ren afslutning og eftersmag. Husets anbefaling!

null

Crémant de Bourgogne Parigot

- En eliteboblevin, man bør fylde køleskabet op med til sommeren! ★★★★★ Ekstra Bladet”… på linie med mange dyrere champagner”
90 Point Vinbladet!

null

Hattingley Valley

- Hattingley Valley tilhører den nye generation af kvalitetsbevidste producenter af mousserende vin i England.

null

TENER SPARKLING

- With a round taste and character, it is a sparkling wine with intense and fruity aromas and flavors thanks to the Sauvignon Blanc grapes rarely destined for sparkling wines.

null

Champagne A. rOBERT

- Ni år gammel - den har alderen, men ingen rynker. Den har alle alderens dyder, men ingen af dens skavanke!

null

Champagne Quenardel

- Quenardel-champagneserien er en smuk, smuk fortolkning af det geniale terroir i Grand Cru-byen Verzenay i Montagne de Reims.

null

Dons Sparkling Brut

- Bedømt som bedste danske mousserende vin 15 år i træk ved det danske vinskue!

null

Michel Arnould Champagne

- Masser af Value for Money! Vinavisen 5 stjerner - Vinavisen ``Elegant, meget lækker og mild champagne med liflige bobler, en duft af hvidt brød og en smag lidt i retning af pære og citrus.

null

En fest kræver BUBBLES!

Priser fra Kr. 69.-

Champagne, Sparkling & “Bobler”

Ingen drik er så tæt forbundet med fest og luksus som en gode flaske “boblevand” – eller Champagne.

Vi har hos Estate specialiseret os i at finde det bedste af det bedste indenfor mousserende vin fra hele verden!

Udover vores top Champagne huse, fører vi også en lang række andre kvalitetssikre “Sparkling” vine fra knap Kr. 60,-.

Så uanset om det er til Bryllup, Konfirmation, Studenterfest, Picnic, Fester

…eller “bare” til at nyde som en Meditationsvin, hos Estate skal vi nok giv dig den bedste betjening!

null

andresen

- J H Andresen er et lille, portugisisk ejet portvinshus med danske rødder. Med Álvaro van Zeller om bord som vinmager har man forfinet de hvide portvine med aldersindikation.

null

Dalva

- Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er kun blevet bedre og bedre – samtidig har de et fantastisk lager af tawnies og hvide ports fra det sidste århundrede.

null

dutschke ltd. edt.

- NYHED

null

Maynards

- Maynard’s er en nyhed, skabt af brødrene Fernando og Àlvaro van Zeller (bl.a. tidl. Noval) og Tiago Trigo (tidl. Taylor’s og Sogrape) som en hyldest til van Zellerne’s forfader Walter Maynard, som tilbage i 1652 var en af de først registrerede “Portwine Shippers”.

null

Chambers Rosewood Winery

- 6 stjerner på Finansbureauet.dk
``En fascinerende Muscat, lavet efter solera metoden, som byder på en helt utrolig intensitet og viskositet og efterlader samtlige dessertvine i samme prisklasse i bakspejlet.

null

Dutschke Wines - Bourbon Barrel

- Smagen bliver hængende længe efter der er drukket ud. Løsningen er vel blot at skænke en ny omgang nydelse i glasset og meditere videre!

null

Kopke

- Kopke er en klassiker fra det ældste, stadig eksisterende Portvinshus, så kan det næsten ikke gå galt - og det gør det heller ikke: ALTID Vellykket!

null

Palmer

- Her fornemmer man straks, at vi er helt oppe i den øverste liga i portvinens verden. Intens i strukturen. Portvine, hvor man fornemmer ædelsødmen som de fleste portvinselskere søger. Enjoy!

null

Vista Alegre

- Se vores udvalg fra Vista Alegre! Nyt paa Apotheket.
Vores kunder elsker dem!

null

COLD HAND WINERY

- Cold Hand Winery byder på uforglemmelige smagsoplevelser. Frugtvineriet producerer noget af verdens bedste frugtvin og lader sanserne blomstrer.

null

Dutschke Wines - Old Codger

- Vores BESTSELLER Old Codger fra Langhorn Creek og Barossa Valley. Druerne er Verdelho, Grenache, Shiraz, Palomino, Frontignac og Muscadelle. Er en flaske nu nok??!

null

Lou Miranda

- Lou´s farfar emigrerede fra Italien til Australien i 1938, og den viden han havde om vin fra det sydlige Italien, blev nu brugt til at skabe et af Australiens fineste vinhuse - især når det gælder de søde vine.

null

Taylor, Fladgate & Yeatman

- Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt.

Hos Team Estate er vi “VILD med PORTVIN!”

Kæmpe udvalg af portvine fra alle de bedste huse, bl.a. Taylors, Dalva, Andresen, Kopke, Maynards og  som årets nyhed – Vista Alegre.

Estate Wine forhandler ægte specialiteter fra Dutschke og Chamber Rosewood, der har lavet denne type hedvin siden 1960’erne. De går portvinsproducenterne i bedene med en herlig tawny-stil med enormt alderspræg.

null

Aurora

- Ultra kompleks og totalt umami - og betydeligt mere koncentreret end normalt!

null

Emilio Hidalgo

- Et af de få tilbageværende familieejede huse med en historie, der strækker sig tilbage til anden halvdel af 18-tallet og med en lang tradition for håndlavede og beskedne mængder af top-sherryer.

null

Henriques & Henriques

- Tasting top Madeira wines from Henriques & Henriques, one of the island's top producers.

null

Alter Ego Margaux

- Alter Ego kom til verden i 1998 i et forsøg på at fortolke Château Palmer 's terroir på en ny og mere umiddelbar måde, således at finessen, elegancen og den aromatiske nuancerigdom var til stede lige fra vinens frigivelse.

null

Chateau Laforge Saint Emilion Grand Cru

- Der laves kun 2.000 kasser af Chateau Laforge, og den har fået op til 96 Point af Robert Parker i The Wine Advocate.

null

Chateau Petit Mangot

- Petit Mangot Grand Cru er en tæt, rig og frugtintens rødvin. Duften er intens med modne mørke bær samt et strejf af solbær, brombær og fad.

null

Domaine La Sarabande

- Paul og Isla Gordon elsker sydfranske Faugères’ robuste og ærlige vine. Hvor frugten og mineraliteten går hånd i hånd takket være det høje skiferindhold i de skråninger, hvor deres marker er.

null

Eduoard Leiber

- The Edouard Leiber Winery has existed since the 1940's and is located in the heart of the Alsace vineyard region at Husseren-les-chateaux ...

null

Henry Fessy

- Henry Fessy´s Beaujolais-Villages produceres på druer høstet fra marker i flere landsbyer der er beliggende i den nordlige del af regionen.

null

Le Grand Noir

- Le Grand Noir er en serie af skønne vine, fra. Languedoc-skråningerne, der er kendt for deres høje kvalitet og helt unikke smag.

null
Carrel Oh Yeah! Vin Nature

- Vinen ``Oh Yeah!`` er ikke kun økologisk, men også uden sulfitter! Frugtrig med floral friskhed, tørrede krydderurter, lakrids og brombærfrugt. 100% Cabernet Franc. Utroligt saftig ``naturvine`` som er en nyhed hos Team Estate.

null

Chateau La Truffe

- La Truffe er en meget charmerende vin med sin klassiske Pomerol næse. Her mødes man af trøffel, blommer, brombær og mørke kirsebær samt undertoner af læder, tobak, vanilje og cedertræ.

null

Domaine Anne et Hervé Sigaut

- Denne lille kultproducent ligger i udkanten af Chambolle-Musigny og har 7 hektar på de bedste 1. Cru- marker i området.

null

Domaine Louis Jadot

- Domaine Louis Jadot har en krystalklar holdning om, at husets Bourgogne Rouge skal være førsteklasses!
Det er formentlig den allervigtigste ”ambassadør” for Louis Jadot.
Fantastiske vine fra 129.-

null

Felicette

- Der er tale om elegante cool climate-vine, der får masser af struktur og mineralitet fra det kølige klima på skråningerne. Udbytterne er holdt ekstremt lavt. Domænet drives økologisk.

null

Jean Charles Fagot

- Familien har vin i deres blodårer og Jean-Charles Fagot er 3. generation i familien der dyrker vin i Chassagne-Montrachet. Wow!

null

Pierre Vidal

- En helt suveræn producent, der nok er blandt de allerbedste i hele appellationen i denne prisklasse. Deres vine er simpelthen en vinoplevelse udover det sædvanlige!

null

Chateau La Cabanne

- Dette lille velansete slot på blot 10 ha. ligger i hjertet af Pomerol. Der har været dyrket vin i området siden romertiden.

null

Chateau Maris

- Vi er stolte af at forhandle pragtfulde vine fra Maris. Vinene fra Maris er økologi på højeste plan.
Det er unikke vine fra kvalitetsbevidste vinbønder i Sydfrankrig.
Priser fra 99.-

null

Domaine du Grand Ormeau

- Fantastiske vine fra Pomerol - kendetegnet ved frugt og finesse – og kan fint drikkes unge.
Priser fra 199.-

null

Domaine Rieflé

- En smagsoplevelse helt for sig selv. Her har Rieflé-familien med stor passion og omhu produceret vin i tre århundreder.

null

Garnier et Fils

- Arketypisk Chablis uden hundekunster og til en pris der – området taget i betragtning – stadig er til at betale!

null

La Tour Coste

- Vinmageren Stéphane Vedeau er grenacheforkæmper om en hals og fik hurtigt op mod 98 point af Parker for sine vine! Hans guideline er de enkelte druers evne til at udtrykke områdets terroir. Priser fra 99.-

null

PIG Wines

- Grisevin fra Paul og Isla Gordon (p for Paul, i Isla og g for Gordan) er sydfransk læskedrik med sol på ryggen og vind i håret.

Vinlandet Frankrig er enormt mangfoldigt. Hver egn har sine egne vinspecialiteter…

Frankrig er stadig det land som de fleste tænker på når snakken falder på vin. Og det er ikke så mærkeligt. Hele landets historie og kultur er gennemsyret af vindyrkning, lige fra Champagne i nord til Provence i syd. Hvem drømmer ikke om at side og flette fingre med sin udkårne over et glas Pinot fra Bourgogne? Eller fordybe sig foran en buldrende pejs med duften fra en stor Bordeaux? Frankrig er uden tvivl verdens mest alsidige vinland!

Fransk vin er indbegrebet af charme!

null

Borgo Del Mandorlo

- Forfriskende sprød med udsøgte bobler og en lækker lys strågul farve. Delikat og kompleks smag med frugtagtige noter...

null

Castello Banfi

- Ved VinItaly 2010 kåret som ``Bedste italienske vineri`` - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!

null

Fantini

- Farnese er kåret som årets vinproducent af Luca Maroni og denne vin får hele 95 point fra selvsamme Mr. Maroni. Det siger ikke så lidt om vingårdens kvalitets-niveau og selve vinen.

null

Franco Serra

- Franco Serra is produced by the Sperone family who have been making affordable premium wines for four generations.

null

Miopasso

- Miopasso er tænkt som ``value for money`` af den lille gruppe entusiastiske vinfolk, der indkøber druerne forskellige steder i Italien, og producerer den færdige vin ...

null

Sartori

- Sartoris historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel.

null

Solone

``Forrygende Primitivo i højoktan udgave med røgfyldt næse og flamboyant mund med høj densitet, bløde tanniner og let rosinsødme til at akkompagnere vinens herbale præg. Fantastisk flot vin.

null

Terre Grande Zinfandel

- Du får kvalitet med en lille pris, i denne anmelderroste vin. FinansBureauet.dk. har nemlig givet denne vin 6 ud af 6 stjerner og med topkarakter af vinavisen kan der ikke være tvivl om at denne vin bør smages.

null

Carlo Revello & Figli

- Saftdrivende vine med dyb, ren og balsamisk frugt, cremethed fra fadbehandlingen og markerede, men raffinerede tanniner er husets – og Carlos – kendetegn.

null

Desmenta Bixio

- Kultvin!
Skal smages - få flasker

null

Fattoria Nittardi

- Michelangelos vingård i Chianti. Vingården er i dag også kendt for fremragende vine og smukke kunstsamling.

null

Luccarelli

- Et væld af frugter toner frem i både duft og smag. Vinen er intens med en kompleks kunst og rigdom og en lang vedvarende finish.

null

Monte del Frà

- Monte del Frà er et eksempel på at vine der er produceret med moderne teknologi, alligevel godt kan rumme masser af nostalgi og lokalt særpræg.

null

Scanavino

- Our Favourite Bubbles! - mindelser om jordbær, hindbær, roser og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi.

null

SOVRANO

- Primitivo for fuld skrue! En superlækker bombe af en vin fra støvlelandet. En god vin til en aften med god snak i venners lag.

null

Tiburzi

- Store, intense og rustikke vine fra Italiens grønne hjerte. Vinhuset Tiburzi er beliggende i Montefalco, blot 3 km fra distriktets historiske og øno-gastronomiske ...

null

Cascina Val del Prete

- Mario Roagna´s meget ambitiøse arbejde har gjort, at Cascina Val del Prete igen og igen optræder blandt de mest hædrede producenter i bl.a. Gambero Rosso ...

null

Estate Wine - High Five - Holstebro

- Absolut vores BEST SELLER!
Medajlesluger - lige landet igen fra Italien

null

Fonterutoli

- Der er tale om en særdeles perfektionistisk og arketypisk Chianti Classico, velproportioneret, elegant og flotte, klassiske Sangiovese-noter af krydderier og ...

null

Marchese Di Borgosole

- Salice Salentino er nok et af de bedste DOC klacificerede områder i Italien. Med en beliggenhed i Apulien der ligger langs adriaterhavets kyst,. helt nede på ...

null

Rodelia

-Rodelia er en smuk lys, glamourøs pink rosévin. Med duft af jordbær, vandmelon og pæreblomster. Smagen lever fuldt ud op til flaskens smukke kurver og ...

null

Scuta!

- Barolo er kongernes vin Det er ikke uden grund, at Barolo kaldes vinens konge og kongernes vin. Findes også som Nebbiolo, Barbera d´Alba samt Barolo DOCG.

null

Tenuta di Argiano

- Tenuta di Argiano er en af Toscanas bedste vinproducenter, der siden. ejerskifte i 1991 blot er blevet endnu bedre.

null

Vina Donnafugata

- Stilen på Donnafugatas vine er befriende autentisk og original.
Vinene laves med et moderne touch af fyldig, rig frugt.

Italien har en særdeles lovende vinøs fremtid…

Du kender sandsynligvis allerede vine som Barolo, Brunello eller du er måske særligt vild med Amarone, som danskerne virkelig har taget til sig.

Men italiensk vin er meget, meget mere!

Italien er (med rette) fortsat et af verdens mest populære vinlande. Estate Wine forhandler en lang række vine fra Italien – herunder nogle store og velkendte italienske vine: fra de lækre og ofte kostbare Barolo´er i Piemonte, til de skønne og verdensberømte vine fra Toscana, som Brunello og Chianti Classico, samt de spændende, solmodne Primitivo’er fra det sydlige Italien og Nero D’avola fra Sicilien.

Italien er meget mere end Amarone!

null

Ademàn

- Gastromand BEDST I TEST Total charmenæse af kaffebønner og søde solbær. Tætvævet mund med blide tanniner og ...

null

Casar De Burbia

- Casar de Burbia ejer 27 hektar vinmarker, der alle ligger i 600-700 højdemeter langs med pilgrimsruten. Bodegaen har specialiseret sig i dyrkningen af den røde Mencíadrue

null

Kult Vin

- Spørg gerne efter dit ønske!

null

Señorio de Nevada

- 6-stjernet Bordeaux-dræber fra Kult-vingård i Sydspanien! Få flasker.

null

Bodega Iniesta

- Afspejler indsatsen fra en familie som har gennemført projektet fra bunden - igennem tradition og engagement.

null

Dominio de Pingus

- Flor de Pingus er 1. vinen fra de Legendariske vinhus Dominio de Pingus. Danske Peter Sisseck står bag projektet, og da hans vine ramte markedet for første ...

null

LAS MORADAS DE SAN MARTÍN SENDA

- Nyhed! Pæn koncentreret aroma af røde blomme, tørrede jordbær og lidt vanilje fra de franske fade. I smagen er det en frisk og frugtig vin med god balance mellem frugt og fad.

null

The Tapas Wine Collection

- Ikke engang dine fantasier kan sætte en stopper for denne serie af vines potentiale, til at matche lækre tapas.
Fantastiske vine til fantastiske priser!

null

Casa Benesal

- Pago Casa Gran har en ekstrem målrettethed, når det handler om økologisk vinavl og fremstilling af øko vine.

null

IWine – Paco & Lola

- Fantastisk, flot og fyldig hvidvin fra Paco & Lola!
Skal absolut smages.

null

Montecastro

- Spansk verdensklasse vin fra ”kult-winemaker” Carlos de la Fuente, der i mange år har været Peter Sissecks højre hånd bl.a. på Hacienda Monasterio

null

Vega Sicilia

- Bodegas Vega Sicilia hører i dag uden tvivl til en af de få producenter der bør tilskrives Ribera Del Dueros store succes der høstes verden over!

Spanien – udviklet sig til at være et af Europas mest spændende vinlande

Spanien er det land med flest plantede vinmarker i verden, men trods det “kun” den tredjestørste producent af vin i verden. Spanien har gennem de seneste 10 år været verdens måske mest spændende vinland. Utallige ildsjælde har med afsæt i lokale druer og traditioner gjort landet til en af de smukkeste vinmosaikker i Europa. Her er alt fra klingende sprøde hvidvine fra Rias Baixas og Ribeiro i Galicien, over verdensklasse sherry i Jerez, til kraftfulde rødvine fra Priorat og Ribera del Duero. For ikke at glemme Bourgogne agtige rødvine fra Ribera Sacra og læskende Cava fra Penedes.

Kort sagt, et mangfoldigt vinland der altid overrasker den fordomsfrie vinnyder, der har indset at Spanien er langt mere end god Rioja!

null

Jordan Wine Estate

- Welcome to Jordan Wine Estate. Gary and Kathy Jordan have been making world-class wines at this top wine estate since 1993 on a farm with a history going ...

null

Mont du Toit

- “Voted second best joint venture in the world ” 92 points - place on par with Opus One (Winner) – UK Wine Magazine

null

Klein Constania

- Klein Constantia blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, den første hollandske guvernør i Cape Town.

null

Radford Dale

- Radford Dale blev grundlagt i 1998 af Barossa Valleys Ben Radford og britisk fødte, og Bourgogne opvoksede, Alex Dale. Ideen med Radford Dale er at skabe nogle af Sydafrikas mest kompromisløse og terroirdrevne vine.

null

MAN

- Robert Parker - 90 Point 2015 An outstanding wine of exceptional complexity and character.

null

Spice Route Winery

- Spice Route vinene har opnået kult-agtig status i Sydafrika, hvilket skyldes intensitet i smagen og høj kvalitet i fremstillingen.

Sydafrika – Vidunderlige vine med elegance og kompleksitet!

Sydafrika har efterhånden en overflod af vinproducenter af højeste klasse. De kendte vingårde i områder som Stellenbosch, Paarl og Franschhoek værdsættes i dag over hele verden.

Der er mere til Sydafrika end Pinotage – Foreksempel laver de en af verdens bedste hvidvine fra Spice Route samt top vine Chakalaka!

null

14 Hands Winery

- blev grundlagt i 2005 i Washington og er på få år blevet et stort og anerkendt mærke i USA og resten af verdenen. Virksomheden eksporterer den dag i dag til over 24 lande.

null

Milbrandt Vineyards

- Med innovation og beslutsomhed, har Milbrandt aldrig stået tilbage for en udfordring - og deres vedholdenhed afspejler sig i des vine.

null

Chateau Ste Michelle

- ”Wine Region of the Year” (Wine Enthusiast). Washington's oldest and most acclaimed winery features award-winning wines and unparalleled tasting experiences.

null

Smokin´ Loon Old Wine

- Smoking Loon laver vine med krop og druer finder man fra nøje udvalgte vinmarker i hele Californien.
Simpelhen fantastiske til prisen!

null

Kendal Jackson

- Gode vine begynder på vingården. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien.

null

Woodward Canyon

- 94 point Robert Parker. En rødvin i Verdensklasse fra Columbia Valley i Washington State.

Vine fra USA er blevet ekstremt populære blandt danskerne, på relativt kort tid. Vinene fra USA giver ofte masser af vin for pengene, hvad enten der er en fadlagret Chardonnay eller en frugtig Zinfandel. 

Vi håber at alle vores kunder vil tage fordel af vores nøje udvalgte sortiment, og unde sig selv en af de mange amerikanske luksus-vinoplevelser.

Spændende producenter som Chateu Ste Michelle, Millbrandt, Kendall-Jackson & The Original Smokin´ Loon!

Kompleks, enormt stifulde og aromatiske vine!

null

Dr. Hermann

- ``H`` er indstigningsmodellen til Dr Hermanns vinunivers. Sødmegraden lander på ``Feinherb`` eller den ældre betegnelsen: halbtrocken.

null

Markgräfler Winzer

- er et dynamisk vinkollektiv i Markgräflerland, der producerer ærlige, moderne vine i en meget høj kvalitet.

null

Schmitges

- Waltraud og Andreas Schmitges overtog i 1990 en traditionel vingård beliggende i Erden. Rasende god vin til prisen og 5 store stjerner.

null

Trenz

- Weingut Trenz er beliggende i Johannisberg, en del af Rheingau, har eksisteret siden 1670. Da Spätlese blev opdaget i 1775 havde Weingut Trenz allerede produceret vin i 105 år!

null

Gerhard Karle

- Nyt lækkert vinhus i vores sortiment paa Apotheket, Gerhard Karle er et lille familie vinhus, og wow hvor kan de lave vine…

null

Nik Weis, St Urbans Hof

- Det er flydende kulturarv, det her! Nik Weis ligner hvad han er: En sund mand i sin bedste alder med sans for hvornår noget smager godt.

null

Solveigs

- Æterisk og kompleks duft. Champignon, røde syrerige bær og et let krydret komplekst præg. Elegant og forførende som en ballerina.

null

Triebaumer

- Günter og Regina er interesserede i at forstå jorden, og bruger ikke pesticider og undgår unødvendig ``kosmetisk`` behandling af deres produkter. Gode vine der kun bliver bedre med alderen.

null

Lehner Weingut

- At lave vin er hovedsageligt bestemt af immaterielle og uforklarlige faktorer. Denne indsigt har fascineret mig lige fra starten.

null

Petra Unger

- Topniveau fra Erste Lage-marken Gottschelle. Unger har igen tryllet med Østrigs nationaldrue Grüner Veltliner og viser, hvad druen kan bidrage med i de rette hænder.

null

Tegernseerhof

- Fantastisk, kompleks og klassisk Grüner Veltliner med klar farve, delikat duft med et strejf af mineralske noter med en fin og elegant frugtsmag og en blid og behagelig eftersmag.

null

Weigut Heribert Boch

- Spændstigt vin med en god balance og kompleksitet!

Når Tysk & Østrigske vin er bedst!

Når man tænker på at Tyskland er verdens tiende største vinproducent og at landet producere noget af den bedste hvidvin i verden, kan man undres over at vinlandet ikke har været mere kendt gennem tiden. Tyskland har længe stået i skyggen af andre lande men i de sidste årtier har ”Kongen af Riesling” rejst sig fra sin dvale og er endelig begyndt at høste den anerkendelse som er fuldt ud fortjent! Med mere end 102.000 hektar vinmarker dedikeret til Riesling er druen den ubestridte regent i vinlandet.

Riesling kan være ren perfektion, i form af både tørre, halvtørre og søde vine.

Siger man østrigsk vin, skal man lære at stave til Grüner Veltliner, der er landets dominerende druesort.

Men hos Estate Wine har vi meget meget mere…