Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/disneyanaplus.com/estatewine.dk/wp-includes/post-template.php on line 316
  Kom og besøg os i butikken på Nørregade 47, 7500 Holstebro
  Åbent mandag til lørdag - klik her for at se åbningstiderne
  Kom og besøg os i vores nye flotte lokaler på Nørregade 47, 7500 Holstebro

ALVERDENS VINE FRA ESTATE WINE paa APOTHEKET

Estate Wine paa Apotheket – Byens Vinpusher siden 2004!

Hos os, som vores navn antyder, er ét af vores helt stærke specialer naturligvis vin. Her kan du finde en lang række vine, hvor pris og kvalitet forenes i en højere enhed. Og der er altid noget for enhver smag. Værsgo – oplev et fantastisk og spændende udvalg indenfor vilde vinoplevelser fra hele verden med overraskende value-for-money hver gang!

Rigtig go´ fornøjelse!

null

D´Arenberg Vineyards

- En af de ældste vingårde syd for Adelaide og blev i 1880erne anlagt nær havet ved McLaren Vale. Filosofien er økologisk! Derfor er høsten lille i udbytte med frugt og koncentration, som er sjælden. Det giver stor vin!

null

Heartland Winery

- Heartland Wines er grundlagt af en eksklusiv gruppe af Australiens største vinmagere, der har alle deler en stor passion for at producere super gode vine.

null

Massena Vineyards

- Massena Vineyards arbejder med særlige druesorter, som egner sig til klimaet & jordbunden i Barossa. Det overordnede mål er kvalitet.

null

Dutschke Wines

- Et af Australiens absolutte tophuse, når det gælder Shiraz. Robert Parker vil vide, at vinenes scorer i 90’erne og har vundet en lang række priser. Dybe, kraftige og velstrukturede Shirazvine til en overkommelig pris.

null

Katnook Estate

- Vindistriktet Coonawarra er placeret på Australiens ”limestone coast” i delstaten South Australia, Ikoniske Cabernet Sauvignon er essencen af en topvin fra Coonawarra.

null

JC´s Own

- Det er små mængder der produceres, 1-2 fade af hver vin. Velsmag fra øverste hylde. Hos JC´s Own hyldes innovation, velsmag og godt gammeldags håndværk.

null

Saint Clair

- Kåret til ``Best New Zealand Producer of the Year``. Vinmageren Matt Thompson er kåret til ``International White Wine Maker of the Year``

null

Frankland Estate

- Frankland Estate er især kendt for sine enkeltmarks-vine på Riesling, men producerer også forrygende elegant Shiraz og ikke mindst Cabernet Sauvignon.

null

Munda Biddi Estate

- Munda Biddi er Harewood Estates entry level, hvor fokus er på saftighed, drikkevenlighed og australsk easy living. Pt måske nogle af de mest charmerende vine fra down under.

null

Oyster Bay

- Vi har skaffet denne dejlige nyhed fra topområet Marlborough i New Zealand, hvor klimaet er unikt og helt optimal.

null

Matahiwi Estate

- Alistair Scott laver vin med lidenskab og vin, der er skabt til at blive drukket i godt selskab. Matahiwis mastermind, Alistair Scott, elsker Pinot Noir, og det gør vi sandelig også!

null

Mitolo Wines

- Mitolo Wines er en lille, familie ejet vinproducent skabt af Simone og Frank Mitolo. Deres vision er at skabe små mængder af håndlavede Shiraz vine af ekstrem kvalitet. I år 2000 dannede Frank Mitolo et makkerskab med sin ven Ben Glaezter som havde til formål at skabe de mest delikate udgaver af McLaren Vale Shiraz.

null

Alkoomi Estate

- 95 point Robert Parker - The Wine Advocate...

null

Chambers Rosewood Winery

- Livet er for kort til ikke at have smagt hedvinene fra Chambers Rosewood Winery!” - skriver Robert Parker.

null

Scarpantoni Estate

Hand Grown Fantastiske vine fra Mc Laren Vale!

null

Barossa Valley Estate

- Discover Barossa Valley Estate, a winery in Barossa Valley, Australia and explore their most popular wines.

null

Cacadu Ridge Estate

- Discover our ``NEW ESTATE`` Cacadu Ridge, a winery in South Eastern Australia, Australia and explore their most popular wines.

null

Don Wines

- 91 point i Gastro. Rene Langdahl skriver: ``Kærlighed på flaske, ikke kompleks kærlighed, men uforbeholden, nemt forståelig erotik.``

Australien & New Zealand – Vi er så stolte at forhandle så højt kvalitet fra “Down Under”

Estate Wine besidder med nogle af Australiens og måske verdens bedste vine, deriblandt Alkoomi, D’Arenberg, Dutschke Wines, Franklin Estate, Heartland Wines, Mitolo Wines, JC´s, Katnook Estate, Massena Vineyards, Munda Biddi og Scarpantoni.

Forrygende lækker Sauvignon Blanc & Pinot Noir fra en af New Zealands Most Award Winning Winery Saint Clair & masser af nyheder fra bl.a. Matahiwi Estate.

null

Viña Doña Paula

- Beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo regionen i Mendoza provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet.

null

Familia Zuccardi

- Zuccardi er en af de største vinproducenter i Argentina. I september 2015 blev winemaker Sebastián Zuccardi for anden gang kåret til ``Winemaker of the Year`` i Gaucho Annual Winemaker Awards i London.

null

Terre Andina Suyai

- Absolut fantastisk vin fra vingården Sur Andino i Chile, som er ejet af Claro Gruppen. Vinen er produceret af 100% Pinot Noir druer, der er dyrket i Aconcague Valley i Chile.

null

Domus Aurea

- The wine is deep intense garnet in the glass with a harmonious nose of blackcurrants and blackberries. A swirl will reveal a slight eucalyptus note mixed with fresh cigar, cedar and spicy vanilla followed by a layer of blueberries, graphite and stony notes, dried thyme and just a touch of smoke.

null

Viña Anakena

- Stiftet af de to skolevenner som drømte om at skabe noget helt ekseptionelt, hvor kvaliteten er i absolut højsæde.

null

L.A. Cetto

- Overrasker de fleste - mange gange har disse vine været smidt ind i smagninger...Og resultatet har været overvældende!

Sydamerika – mest foretrukne oversøiske lande blandt de danske vinnydere!

Det er i Mendozas højland i Argentina, at vi finder , Dona Paula og Familia Zuccardi. Fra naboland Chile, har vi fornøjelsen at præsentere Monte Rosa og Kultvin fra Domus Aurea.

L.A Cetto vine har fået en overvældende modtagelse af mange. Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men de er bestemt ikke nybegyndere! Rent faktisk ligger verdens ældste vingård i Mexico og kan have dateret til 1593, faktisk ældre end nogen eksisterende vingård i Europa. Kvaliteten af de mexicanske vine er forbavsende høj.

null

YARDEN - GOLAN HEIGHT

- Yarden Golan Height er en af de bedste vinprooducenter i Israel. Fremragende vine til top priser hos Estate Wine på Apotheket. Height ``Icevine`` er simpelhen eminemt!

null

Hattingley Wines

- Hattingley Valley tilhører den nye generation af kvalitetsbevidste producenter af mousserende vin i England.
Wow hvor smager de fremragende!

null

Quinta de Cottas

- Passion: Vi er alle passionerede og ønsker at lave første klasses vine.De mange udmærkelser vi allerede er blevet tildelt, afspejler vinens høje kvalitet – og de beslutninger vi har foretaget undervejs.

null

Tegernseerhof

- Familien Mittelbach driver familiefirmaet Tegernseerhof med ca. 24 hektar vinmarker i de bedste vindyrkningsområder i østrigske Wachau og Krems.

null

PETRA UNGER

- Petra Unger er forholdsvis ny i Kremstal. Hun overtog vinbruget efter sine forældre i 1999, men udfylder allerede en markant position i området. Hendes vinmarker er placeret på begge sider af Donau på kanten af Kremstal ved begyndelsen af Wachau. der er blandt regionens allerbedste – stejle, knoldede og ofte med jordtypen løss i undergrunden, hvilket kaster vine med tårnhøj mineralitet af sig. Petras vine er præcise, vibrerende og personlige.

null

Cold Hand Winery

- Produkterne fra Cold Hand Winery er opstået ud fra ønsket om at levere frugtvin i verdensklasse. Et projekt som de tror på hos Cold Hand Winery.

The Rest of the Best – Nyheder fra England, Danmark, Portugal, Tyskland, Østrig, Ungarn og Israel

null

Leitz Eins Zwei Zero Sparkling

- En fyldig og frisk smag med hints af citrus og gule stenfrugter. Den er velegnet til en række retter, herunder skaldyr og fisk, samt at være en fremragende festvin eller apéritif.

null

Eins Zwei Zero Riesling

- Bjergskråningen vest for og umiddelbart omkring Rüdesheim er et af de mest magiske terroirs i hele verden til fremstilling af vine på rieslingdruen – Fremragende alkoholfrivin!

null

Sparkling Rosé Eins Zwei Zero

- Frisk og let sødmefuld med noter af skovjordbær og hyben, Serveringforslag: Perfekt som aperitif.
Priser fra kr. 89.-

Alkoholfri vin bliver mere og mere populær blandt forbrugerne

Mange har nemlig opdaget, at alkoholfri vin er helt perfekt til apéritif, lette frokostretter eller på en varm sommerdag/ aften på terrassen. Vores samarbejdspartnere inden for hotel- og restaurationsbranchen har ligeledes opdaget fornuften ved at tilbyde alkoholfri vin.

Vintypen er ganske enkelt helt uovertruffen til f.eks. frokostmøder/ frokostbuffeter, hvor deltagerne fortsat godt vil holde hovedet klart uden ligefrem at sidde og drukne smagsløgene i cola eller anden sodavand!

null

Champagne A. rOBERT

- Ni år gammel - den har alderen, men ingen rynker. Den har alle alderens dyder, men ingen af dens skavanke!

null

Champagne Cattier

- NYHED 19/20

null

Champagne Comtesse de Brissy

- Smagen præges af en balanceret, attraktiv og frugtig smag med en frisk, ren afslutning og eftersmag.

null

Champagne Quenardel

null

Crémant d´Alsace Bott Geyl

- Fra den alsacisk cowboy, der tager chancer, høster sent og løber risici - 93 Point Wine Enthusiast!

null

TENER SPARKLING

- NYHED 19

null

Crémant de Bourgogne Parigot

- En eliteboblevin, man bør fylde køleskabet op med til sommeren! ★★★★★ Ekstra Bladet”… på linie med mange dyrere champagner”
90 Point Vinbladet!

null

Hattingley Valley

- Hattingley Valley tilhører den nye generation af kvalitetsbevidste producenter af mousserende vin i England.

null

Cava Dignitat

- Det familieejede DIGNITAT hører til blandt 5 bedst rangerede Cava-producenter iflg. champagneguruen Tom Stevenson!

null

Cava Cavarnicola ”Øko”

- Fine, mellemstore bobler, lækker, frisk og sprød smag af syrlige grønne æbler, lidt nektariner og strejf af grapefrugt. Supergodt ”Øko” Cava!

null

Gamla Brut Sparkling White

- Winery Prisen som ”Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin”- Skal Opleves!

null

Prosecco Vigna Dogarina

-

null

Dons Sparkling Brut

- Bedømt som bedste danske mousserende vin 15 år i træk ved det danske vinskue!

null

Brachetto d´Acqui

- Rigtig lækker frisk sødlig og vanedannende!
Best Seller i snart 15 år!

null

Cava Dignitat Øko

-

null

Prosecco Pizzolato ”Øko”

- I fem generationer har Pizzolato-familien dyrket vin i nærheden af Treviso. Her deres seneste skud fra stammen, en økologisk Prosecco

null

En fest kræver Champagne!

Priser fra kr. 69.-

null

La Gioiosa

Champagne, Sparkling & “Bobler”

Ingen drik er så tæt forbundet med fest og luksus som en gode flaske “boblevand” – eller Champagne.Vi har hos Estate specialiseret os i at finde det bedste af det bedste indenfor mousserende vin fra hele verden!

Udover vores top Champagne huse, fører vi også en lang række andre kvalitetssikre “Sparkling” vine fra knap kr. 60,-. Så uanset om det er til Bryllup, Konfirmation, Studenterfest, Picnic, Fester

…eller “bare” til at nyde som en Meditationsvin, hos Estate skal vi nok giv dig den bedste betjening!

null

Quinta de Cottas

- Et lille fantastisk vinhus på blot 10 ha. Vi håber i bliver lige så begejstrede for vinene og kvaliteten, som vi er blevet.

null

Palmer

- Her fornemmer man straks, at vi er helt oppe i den øverste liga i portvinens verden. Intens i strukturen. Portvine, hvor man fornemmer ædelsødmen som de fleste portvinselskere søger. Enjoy!

null

Taylor, Fladgate & Yeatman

- Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt.
Priser fra 99.-

null

Dalva

- Dalva har været igennem en fantastisk proces over de sidste mange år. Deres portvine er kun blevet bedre og bedre – samtidig har de et fantastisk lager af tawnies og hvide ports fra det sidste århundrede.

null

andresen

- J H Andresen er et lille, portugisisk ejet portvinshus med danske rødder. Med Álvaro van Zeller om bord som vinmager har man forfinet de hvide portvine med aldersindikation.

null

Maynards

- Maynard’s er en nyhed, skabt af brødrene Fernando og Àlvaro van Zeller (bl.a. tidl. Noval) og Tiago Trigo (tidl. Taylor’s og Sogrape) som en hyldest til van Zellerne’s forfader Walter Maynard, som tilbage i 1652 var en af de først registrerede “Portwine Shippers”.

null

COLD HAND WINERY

- NYHED EFTERÅR 2019

null

Kopke

- Kopke er en klassiker fra det ældste, stadig eksisterende Portvinshus, så kan det næsten ikke gå galt - og det gør det heller ikke: ALTID Vellykket!

null

dutschke ltd. edt.

- NYHED EFTERÅR 2019

null

Dutschke Wines - Old Codger

- Vores BESTSELLER Old Codger fra Langhorn Creek og Barossa Valley. Druerne er Verdelho, Grenache, Shiraz, Palomino, Frontignac og Muscadelle. Er en flaske nu nok??!

null

Dutschke Wines - Bourbon Barrel

- Smagen bliver hængende længe efter der er drukket ud. Løsningen er vel blot at skænke en ny omgang nydelse i glasset og meditere videre!

null

Chambers Rosewood Winery

- 6 stjerner på Finansbureauet.dk
``En fascinerende Muscat, lavet efter solera metoden, som byder på en helt utrolig intensitet og viskositet og efterlader samtlige dessertvine i samme prisklasse i bakspejlet.

Hos Team Estate er vi “VILD med PORTVIN!”

Kæmpe udvalg af portvine fra alle de bedste huse, bl.a. Taylors, Dalva, Andresen, Kopke, Qinta de Cottas og Maynards.

Estate Wine forhandler ægte specialiteter fra Dutschke og Chamber Rosewood, der har lavet denne type hedvin siden 1960’erne. De går portvinsproducenterne i bedene med en herlig tawny-stil med enormt alderspræg.

NYHED EFTERÅR 2019 – Cold Hand Winery
FRUGTEN, MOSTEN & OMHYGGELIGHEDEN – Et dansk frugtvinseventyr
null

Aurora

- Ultra kompleks og totalt umami - og betydeligt mere koncentreret end normalt!

null

Emilio Hidalgo

- Et af de få tilbageværende familieejede huse med en historie, der strækker sig tilbage til anden halvdel af 18-tallet og med en lang tradition for håndlavede og beskedne mængder af top-sherryer.

null

Henriques & Henriques

- Tasting top Madeira wines from Henriques & Henriques, one of the island's top producers.

null

Garnier et Fils

- Arketypisk Chablis uden hundekunster og til en pris der – området taget i betragtning – stadig er til at betale!

null

Chateau de Haut Pick

- Sauternes er det mest berømte område i verden for søde vine.
Vinen har meget sødme, fyldighed og finesse!

null

Hervé Sigaut

- Denne lille kultproducent ligger i udkanten af Chambolle-Musigny og har 7 hektar på de bedste 1. Cru- marker i området

null

Domaine Louis Jadot

- Domaine Louis Jadot har en krystalklar holdning om, at husets Bourgogne Rouge skal være førsteklasses!
Det er formentlig den allervigtigste ”ambassadør” for Louis Jadot.
Fantastiske vine fra 129.-

null

Domaine Josmeyer

- Tom Stevenson, der er den ledende autoritet, når det gælder vinene fra Alsace, anser Josmeyer for at være områdets bedste producent!
Priser fra 99.-

null

Chateau Maris

- Vi er stolte af at forhandle pragtfulde vine fra Maris. Vinene fra Maris er økologi på højeste plan.
Det er unikke vine fra kvalitetsbevidste vinbønder i Sydfrankrig.
Priser fra 99.-

null

La Tour Coste

- Vinmageren Stéphane Vedeau er grenacheforkæmper om en hals og fik hurtigt op mod 98 point af Parker for sine vine! Hans guideline er de enkelte druers evne til at udtrykke områdets terroir. Det er kodeordet for hans seneste eventyr i den nordligste del af det sydlige Rhône, hvor han netop fremelsker eminente terroirvine.
Priser fra 99.-

null

Grand Ormeau

- Fantastiske vine fra Pomerol - kendetegnet ved frugt og finesse – og kan fint drikkes unge.
Priser fra 199.-

null

Maison De La Villette

- Specialiseret i kvalitets-produktion af franske vine med et særligt fokus på sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Priser fra 89.-

null

Chateau Laforge Saint Emilion Grand Cru

- Der laves kun 2.000 kasser af Chateau Laforge, og den har fået op til 96 Point af Robert Parker i The Wine Advocate.

null

Chateauneuf du Pape Grand Roi

- Bekendt som juvelen i det sydlige Frankrig. Ofte sammensat af adskillige druer en vin med kompleksitet, magt og alligevel en frugtdreven fløjshed, der forkæler hver gang!

null
Carrel Oh Yeah! Vin Nature, Enclos de la Croix

- Vinen ``Oh Yeah!`` er ikke kun økologisk, men også uden sulfitter! Frugtrig med floral friskhed, tørrede krydderurter, lakrids og brombærfrugt. 100% Cabernet Franc. Utroligt saftig ``naturvine`` som er en nyhed hos Team Estate.

null

Alter Ego Margaux

- Alter Ego kom til verden i 1998 i et forsøg på at fortolke Château Palmer 's terroir på en ny og mere umiddelbar måde, således at finessen, elegancen og den aromatiske nuancerigdom var til stede lige fra vinens frigivelse.

Vinlandet Frankrig er enormt mangfoldigt. Hver egn har sine egne vinspecialiteter…

Frankrig er stadig det land som de fleste tænker på når snakken falder på vin. Og det er ikke så mærkeligt. Hele landets historie og kultur er gennemsyret af vindyrkning, lige fra Champagne i nord til Provence i syd. Hvem drømmer ikke om at side og flette fingre med sin udkårne over et glas Pinot fra Bourgogne? Eller fordybe sig foran en buldrende pejs med duften fra en stor Bordeaux? Frankrig er uden tvivl verdens mest alsidige vinland!

Fransk vin er indbegrebet af charme!

null

High Five - Estate Wine - paa Apotheket

- Vores Kæmpe Hit! Lige landet fra Puglia - Har du smagt den?

null

Bozen Belzano

- Masser af sol, høje bjergskråninger og lokale druer giver autentisk vin i Alto Adige

null

Luccarelli

- Et væld af frugter toner frem i både duft og smag. Vinen er intens med en kompleks kunst og rigdom og en lang vedvarende finish.

null

Bardolino Chiaretto

- 97 POINT – En af Italiens bedste Rosévine til UHØRT PRIS!

null

Vina Donnafugata

- Stilen på Donnafugatas vine er befriende autentisk og original.
Vinene laves med et moderne touch af fyldig, rig frugt.
Priser fra 89.-

null

Fattoria Nittardi

- Michelangelos vingård i Chianti. Vingården er i dag også kendt for fremragende vine og smukke kunstsamling.

null

Sartori

- Sartoris historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel.
Priser fra 79.-

null

SOVRANO

- Primitivo for fuld skrue! En superlækker bombe af en vin fra støvlelandet. En god vin til en aften med god snak i venners lag.

null

Carlo Revello & Figli

- Saftdrivende vine med dyb, ren og balsamisk frugt, cremethed fra fadbehandlingen og markerede, men raffinerede tanniner er husets – og Carlos – kendetegn.
Priser fra 89.-

null

Scuta!

- Barolo er kongernes vin Det er ikke uden grund, at Barolo kaldes vinens konge og kongernes vin. Findes også som Nebbiolo, Barbera d´Alba samt Barolo DOCG.

null

Solone

``Forrygende Primitivo i højoktan udgave med røgfyldt næse og flamboyant mund med høj densitet, bløde tanniner og let rosinsødme til at akkompagnere vinens herbale præg. Fantastisk flot vin.
Priser fra 199.-

null

Cascina Val del Prete

- Mario Roagna´s meget ambitiøse arbejde har gjort, at Cascina Val del Prete igen og igen optræder blandt de mest hædrede producenter i bl.a. Gambero Rosso ...

null

Famiglia Cielo

- Harmonisk og sødmefuld vine, som både har druernes frugtkarakter og en ”fed”, velouragtig stil, som er klassisk for Appasimento-vine!
Priser fra 89.-

null

Terre Grande Zinfandel

- Du får kvalitet med en lille pris, i denne anmelderroste vin. FinansBureauet.dk. har nemlig givet denne vin 6 ud af 6 stjerner og med topkarakter af vinavisen kan der ikke være tvivl om at denne vin bør smages.

null

Castello Banfi

- Ved VinItaly 2010 kåret som ``Bedste italienske vineri`` - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!
Priser fra 89.-

null

Terre Grande Toscana

- Denne fantastiske Supertoscaner rødvin har modtaget ekstrem flotte anmeldelser, og den har været kundernes favorit vin fra Toscana i flere år.

null

Antiche Terre Venete

- En familieejet vingård, hvis vinmarker strækker sig over det bølgende, bakkede terræn i Valpantena-dalen tæt ved Verona!
Intropriser fra 99.-

null

Rubico Lacrima Morro d'Alba

- Giovanni Marotti Campi er blandt de vinmagere, der har en stor stolthed over de traditionelle druesorter, der hører til det område, de kommer fra. I dag udgør den spændende og charmerende vine, der udtrykker Marche-regionens traditionelle vinmæssige udtryk.

null

Sasso al Vento

- Opnået flotte anmeldelser med bl.a. 93 POINT af den italienske vinguru “Luca Maroni”. Herudover er producenten kåret til “årets bedste vinproducent” af Berliner Wine Trophy!
Vores kunder elsker den.

null

Villa Molino Amarone della Valpolicella D.O.C.G. Veneto

- fra det italienske vinhus Sartori, hvis historie går helt tilbage til 1898. Topvin til formidable priser!

null

Bruna Grimaldi

- Kvaliteten af vinen begynder altid i vinmarken. Sunde vinmarker og vinplanter, giver sunde vine. Og i Grimaldi tilfælde = Store vine!
Store vine - små priser!

null

Estate Wine - High Five - paa Apotheket

- Absolut vores BEST SELLER!

Italien har en særdeles lovende vinøs fremtid…

Du kender sandsynligvis allerede vine som Barolo, Brunello eller du er måske særligt vild med Amarone, som danskerne virkelig har taget til sig.

Men italiensk vin er meget, meget mere!

Italien er (med rette) fortsat et af verdens mest populære vinlande. Estate Wine forhandler en lang række vine fra Italien – herunder nogle store og velkendte italienske vine: fra de lækre og ofte kostbare Barolo´er i Piemonte, til de skønne og verdensberømte vine fra Toscana, som Brunello og Chianti Classico, samt de spændende, solmodne Primitivo’er fra det sydlige Italien og Nero D’avola fra Sicilien.

Italien er meget mere end Amarone!

null

LAS MORADAS DE SAN MARTÍN SENDA

- Nyhed! Pæn koncentreret aroma af røde blomme, tørrede jordbær og lidt vanilje fra de franske fade. I smagen er det en frisk og frugtig vin med god balance mellem frugt og fad.

null

Caliza La Mancha

- Nyd Caliza La Mancha til tapas, vildt, pastakødsovs, pizza, risretter m.m.
★★★★★ GULD ved Mundus Vini
★★★★★ GULD ved Berliner Wine Trophy
★★★★★ GULD ved Asia Wine Trophy

null

Vega Sicilia

- Bodegas Vega Sicilia hører i dag uden tvivl til en af de få producenter der bør tilskrives Ribera Del Dueros store succes der høstes verden over!

null

The Tapas Wine Collection

- Ikke engang dine fantasier kan sætte en stopper for denne serie af vines potentiale, til at matche lækre tapas.
Fantastiske vine til fantastiske priser!

null

AN2 Ànima Negra

- Har du ikke smagt AN2 endnu, er det vores råd, at du stifter bekendtskab med den nu!

null

2 Yemas Garnacha

- Fra et nyt projekt i Spanien, hvor de har samlet nogle af de bedste vinmagere, Spanien kan præstere! Vinen har fået hele 4,3 i rating på Vivino og Vinbladet har givet den 4 stjerner. ``Utrolig blød og behagelig spansk Garnacha vin med varm næse med noter af kirsebær og marcipan, cremet og krydret mund med masser af solmodne brombær pakket ind i toner af vanilje, tobak og mørk chokolade.”

null

Bodega Iniesta

- Afspejler indsatsen fra en familie som har gennemført projektet fra bunden - igennem tradition og engagement.

null

Ontanon Rioja

- This Rioja wine has received excellent scores from various critics! A world beating Rioja from Bodegas Ontañón avaliable at Team Estate.

null

Sandogal

- Fantastiske blød økologisk rødvin fra den spanske vingård Bodegas Zagarrón i vindistriktet La Mancha.
Priser fra 89.-

null

Cavarnicola

- Flotte og vedholdende ”Øko” bobler med flot mousse, friske og rene aromaer.
Priser fra 109.-

null

IWine – Paco & Lola

- Fantastisk, flot og fyldig hvidvin fra Paco & Lola!
Skal absolut smages.

Spanien – udviklet sig til at være et af Europas mest spændende vinlande

Spanien er det land med flest plantede vinmarker i verden, men trods det “kun” den tredjestørste producent af vin i verden. Spanien har gennem de seneste 10 år været verdens måske mest spændende vinland. Utallige ildsjælde har med afsæt i lokale druer og traditioner gjort landet til en af de smukkeste vinmosaikker i Europa. Her er alt fra klingende sprøde hvidvine fra Rias Baixas og Ribeiro i Galicien, over verdensklasse sherry i Jerez, til kraftfulde rødvine fra Priorat og Ribera del Duero. For ikke at glemme Bourgogne agtige rødvine fra Ribera Sacra og læskende Cava fra Penedes.

Kort sagt, et mangfoldigt vinland der altid overrasker den fordomsfrie vinnyder, der har indset at Spanien er langt mere end god Rioja!

null

Radford Dale

- Radford Dale blev grundlagt i 1998 af Barossa Valleys Ben Radford og britisk fødte, og Bourgogne opvoksede, Alex Dale. Ideen med Radford Dale er at skabe nogle af Sydafrikas mest kompromisløse og terroirdrevne vine.

null

Clos Malverne

- er en pittoresk vingård beliggende i Devon-dalen få kilometer fra Stellenbosch. Den er ejet af familien Pritchard, der laver rustikke blendede vine

null

Spice Route Winery

- Spice Route vinene har opnået kult-agtig status i Sydafrika, hvilket skyldes intensitet i smagen og høj kvalitet i fremstillingen.

null

Jordan Wine Estate

- Welcome to Jordan Wine Estate. Gary and Kathy Jordan have been making world-class wines at this top wine estate since 1993 on a farm with a history going ...

null

Klein Constania

- Klein Constantia blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, den første hollandske guvernør i Cape Town.

null

Mont du Toit

- “Voted second best joint venture in the world ” 92 points - place on par with Opus One (Winner) – UK Wine Magazine

Sydafrika – Vidunderlige vine med elegance og kompleksitet!

Sydafrika har efterhånden en overflod af vinproducenter af højeste klasse. De kendte vingårde i områder som Stellenbosch, Paarl og Franschhoek værdsættes i dag over hele verden.

Der er mere til Sydafrika end Pinotage – Foreksempel laver de en af verdens bedste hvidvine fra Spice Route samt top vine Chakalaka!

null

Craftwork

- Our wines are handcrafted from estate grown grapes from our vineyards in Monterey County.
Priser fra 99.-

null

Gallo Collection

- Gallo, der blev grundlagt tilbage i 1933 i Californien, er i dag verdens største familieejede vinhus. Filosofien bag vinhuset er, at man med vinsortimentet til enhver tid skal kunne ramme den smag, som forbrugeren søger!

null

James Bryant Hill

- Super lækker vine fra Californien i prislejet. Klassisk duft og utrolig flot balance i smagen... hver gang!

null

Kendal Jackson

- Vingården, som i 1974 blev købt af familien Jackson, består af 35 hektar og er beliggende i Lakeport, i det nordlige Californien. Da de købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Gode vine begynder på vingården. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien, som producere Award Winning Wines!

null

Perry Creek

- These wine offers typical high flavors of brambly bright fruits, spice and complementary acid our Zinman fans have come to love.

null

Pike Road Winery

- Druer fra egne marker suppleret af enkelte andre vinbønders frugt, alt sammen håndplukket, håndsorteret og 100% Willamette Valley.

null

Smokin´ Loon Old Wine

- Smoking Loon laver vine med krop og druer finder man fra nøje udvalgte vinmarker i hele Californien.
Simpelhen fantastiske til prisen!

null

14 Hands Winery

- blev grundlagt i 2005 i Washington og er på få år blevet et stort og anerkendt mærke i USA og resten af verdenen. Virksomheden eksporterer den dag i dag til over 24 lande.

null

Milbrandt Vineyards

- Med innovation og beslutsomhed, har Milbrandt aldrig stået tilbage for en udfordring - og deres vedholdenhed afspejler sig i des vine.

null

null

Woodward Canyon

- 94 point Robert Parker. En rødvin i Verdensklasse fra Columbia Valley i Washington State.

null

Cold Creek Winery

- Planted in 1972, Cold Creek Vineyard stands as one of the oldest and most acclaimed vineyards in Washington State.

Vine fra USA er blevet ekstremt populære blandt danskerne, på relativt kort tid. Vinene fra USA giver ofte masser af vin for pengene, hvad enten der er en fadlagret Chardonnay eller en frugtig Zinfandel. 

Vi håber at alle vores kunder vil tage fordel af vores nøje udvalgte sortiment, og unde sig selv en af de mange amerikanske luksus-vinoplevelser.

Spændende producenter som Craftwork, Gallo, James Bryant, Kendall-Jackson, Perry Creek, Pike Road & The Original Smokin´ Loon!

Kompleks, enormt stifulde og aromatiske vine!

null

Trenz

- Weingut Trenz er beliggende i Johannisberg, en del af Rheingau, har eksisteret siden 1670. Da Spätlese blev opdaget i 1775 havde Weingut Trenz allerede produceret vin i 105 år!

null

Gerhard Karle

- Nyt lækkert vinhus i vores sortiment paa Apotheket, Gerhard Karle er et lille familie vinhus, og wow hvor kan de lave vine…

null

Markgräfler Winzer

- er et dynamisk vinkollektiv i Markgräflerland, der producerer ærlige, moderne vine i en meget høj kvalitet.

null

Petra Unger

- Topniveau fra Erste Lage-marken Gottschelle. Unger har igen tryllet med Østrigs nationaldrue Grüner Veltliner og viser, hvad druen kan bidrage med i de rette hænder.

null

Nik Weis, St Urbans Hof

- Det er flydende kulturarv, det her! Nik Weis ligner hvad han er: En sund mand i sin bedste alder med sans for hvornår noget smager godt.

null

Solveigs

- Æterisk og kompleks duft. Champignon, røde syrerige bær og et let krydret komplekst præg. Elegant og forførende som en ballerina.

null

Lehner Weingut

- At lave vin er hovedsageligt bestemt af immaterielle og uforklarlige faktorer. Denne indsigt har fascineret mig lige fra starten.

null

Tegernseerhof

- Fantastisk, kompleks og klassisk Grüner Veltliner med klar farve, delikat duft med et strejf af mineralske noter med en fin og elegant frugtsmag og en blid og behagelig eftersmag.

null

Schmitges Vom Haus Riesling

- Rund mundfornemmelse med en afstemt syre og frisk æblefrugt i en flot balance. Rasende god vin til prisen og 5 store stjerner.

null

Dr. Hermann

- ``H`` er indstigningsmodellen til Dr Hermanns vinunivers. Sødmegraden lander på ``Feinherb`` eller den ældre betegnelsen: halbtrocken.

null

Triebaumer

- Günter og Regina er interesserede i at forstå jorden, og bruger ikke pesticider og undgår unødvendig ``kosmetisk`` behandling af deres produkter. Gode vine der kun bliver bedre med alderen.

null

Riesling Schmitt Family Wines

- Så har vi fået fingrene i denne lækre, frugtige og læskende Riesling fra Schmitt Family Wines. Se lige prisen!

null

Weigut Heribert Boch

- Spændstigt vin med en god balance og kompleksitet!

null

Når Tysk & Østrigske vin er bedst!

Når man tænker på at Tyskland er verdens tiende største vinproducent og at landet producere noget af den bedste hvidvin i verden, kan man undres over at vinlandet ikke har været mere kendt gennem tiden. Tyskland har længe stået i skyggen af andre lande men i de sidste årtier har ”Kongen af Riesling” rejst sig fra sin dvale og er endelig begyndt at høste den anerkendelse som er fuldt ud fortjent! Med mere end 102.000 hektar vinmarker dedikeret til Riesling er druen den ubestridte regent i vinlandet.

Riesling kan være ren perfektion, i form af både tørre, halvtørre og søde vine.

Siger man østrigsk vin, skal man lære at stave til Grüner Veltliner, der er landets dominerende druesort. Men hos Estate Wine har vi meget meget mere…